ASU Poli, „confundată” cu rivala ACS Poli la Chiajna. Novovic: „Nu cred că a fost o greșeală, a fost intenționat, o mică șicană”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 08 Mar. 2020, 00:50 Campionat

Concordia Chiajna s-a impus cu 2-1 în meciul jucat sâmbătă, pe teren propriu, cu ASU Politehnica Timișoara, în etapa a 24-a a Ligii 2. Interesant este că toată prima repriză, pe tabelă, în dreptul echipei timișorene a fost pusă o altă stemă (foto principal), cea a divizionarei a treia ACS Poli, club pe care galeria CVUCS, care susține ASU, l-a criticat întotdeauna.

Stema celor de la ACS Poli pusă sub numele ASU Poli a fost modificată abia la pauză (foto text).

„Da, le-am spus și noi să schimbe, au zis că nu pot imediat, că trebuia resetată tabelă. Nu cred că a fost o greșeală, a fost intenționat. Cred că a fost mică șicană. Oricum, a trebuit să vorbim pentru ca să schimbe la pauză. Delegatul Ciprian Freanț a făcut asta”, a declarat, pentru Liga2.ro, liderul Asociației Suporterilor Druckeria, Sebastian Novovic.

Pe teren, Concordia Chiajna a deschis scorul în minutul 14, prin Bogdan Vișan. Mircea Axente a egalat în minutul 64, însă Andrei Tîrcoveanu a marcat din nou pentru gazde în minutul 70 și a stabilit scorul final, 2-1 pentru ilfoveni.

Din peluză, ASU Poli a avut sprijinul unei galerii de circa 100 de persoane, cu întăriri de la „frații” rapidiști. Fanii alb-violeților au cântat neîncetat.

Cât despre ACS Poli, vineri, în prima etapă din returului Ligii 3, s-a impus cu 2-1 cu Fortuna Becicherecu Mic și începe cursa de salvare de la o nouă retrogradare.

Articol scris de Anda DELIU

 

Anda DELIU, Marius ANGHEL 08 Mar. 2020, 00:50 Campionat
Pe aceeași temă