ASU Poli a obținut prima victorie în Liga 2, dar Brîndescu are și nemulțumiri: „Poate chiar am fost speriați și am conservat mai mult acest rezultat”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 17:25 Campionat
ASU Poli a obținut prima victorie în Liga 2, dar Brîndescu are și nemulțumiri:**

ASU Politehnica a reușit sâmbătă, în etapa a 5-a, să spargă ghinionul și să obțină prima victorie de la promovarea în Liga 2. Timișorenii au trecut cu 2-0, pe teren propriu, de Metalul Reșița și au acumulat patru puncte în clasament, dar se menține pe loc retrogradabil.

Ștefan Blănaru (17) a deschis scorul în fața Metalului după ce a rămas singur cu portarul Samoilă, l-a driblat și îndeplinit o simplă formalitate. Cel de-al doilea gol al lui ASU Poli în fața echipei care joacă la Ghermănești a fost reușit de Bogdan Dănăricu (24) cu un șut plasat, lângă bară, de la peste 20 de metri.

Antrenorul Sorin Brîndescu nu a fost pe deplin mulțumit de acest succes. „Am obținut și cele trei puncte pe care le așteptam de multe etape. Într-adevăr, în primele patru jocuri am întâlnit adversari mai puternici, azi un adversar mai modest, din partea de jos a clasamentului, dar din adversarii cu care noi ne luptăm pentru îndeplinirea obiectivului. Cred că se putea și mai bine azi, băieții și-au respectat sarcinile, ne-am dominat adversarul. Am avut 2-0 la pauză, cred că puteam să înscriem mai multe goluri. Nu sunt mulțumit în totalitate de jocul din repriza a doua pentru că a intervenit o stare de automulțumire, puteam să atacăm mai mult și să fie diferența mai mare. Poate chiar am fost speriați de prima victorie și am conservat mai mult acest rezultat, probabil subconștient am încercat să nu mai primim gol… La celelalte jocuri am avut momente de cădere, astăzi ne-am ridicat nivelul de concentrare”, a declarat, citat de PressAlert, Brîndescu.

Pentru ASU Poli urmează un nou meci dificil în campionat, sâmbătă, de la ora 11:00, la CS Mioveni. Brîndescu speră ca moralul jucătorilor săi să se fi ridicat după acest prim succes în Liga 2. „Noi sperăm, chiar acum le-am spus la băieți că nu putem fi foarte fericiți după un singur rezultat, trebuie să avem o continuitate în evoluții și rezultate pozitive. Trebuie să fim de asemenea conștienți că avem un campionat greu, cu adversari bine pregătiți, puternici, dar noi încercăm în fiecare meci să scoatem puncte”, a mai spus Brîndescu.

Blănaru: „Sper să o ținem pe aceeași linie și să câștigăm și la Mioveni”

Dacă Blănaru a reușit sâmbătă al cincilea său gol pentru ASU Poli în acest sezon, mijlocașul Bogdan Dănăricu a fost la primul său gol pentru timișoreni. „În primul rând sunt bucuros că am reușit să câștigăm cele trei puncte pe teren propriu. Împotriva unei formații mai slab cotate, dar meciul nu a fost așa ușor cum a părut. Contează victoria cel mai mult. A fost primul meu gol în Liga a II-a, e o bucurie în plus că am reușit să-mi ajut echipa. Oarecum a fost mai ușor, echipele mai slab cotate se ambiționează mai mult decât cele cu nume. Sper să o ținem pe aceeași linie și să câștigăm și la Mioveni. Am câștigat și la capitolul încredere, vom merge acolo cu alt moral și abordăm altfel etapele următoare, sper să luăm cât mai multe puncte în aceste jocuri”, a spus și Dănăricu, citat de PressAlert.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – METALUL REȘIȚA   2-0
Șt. Blănaru ’17, Dănăricu ’24

A. Constantinescu – Motreanu, Telescu, Cr. Gălan (cpt.), Todorov – Bilia, Giuricici – Birău, Dănăricu (Bădăuță ’57), Ghinescu (Vucea ’79) – Șt. Blănaru (Mărgărit ’64)
Rezerve neutilizate: Mitrea – Stefanovici, Țugiu, M. Stancu
Antrenor: Sorin Brîndescu

Samoilă (cpt.) – D. Matei, Chira, Cioranu, Bg. Stancu – E. Matei, Cl. Ștefan (Nedelcu ’82) – Buduroi, Ken Tassin, Șendroiu (I. Dinu ’46) – Oancea (M. Ciobanu ’90+2)
Rezervă neutilizată: Prvulovic
Antrenor: George Dumitru

Stadion: „Dan Păltinișanu” (Timișoara); Spectatori: 1.500; Arbitru: Rareș George Vidican (Oradea); Asistenți: Ovidiu Timar (Marghita) și Marian Truță (Babeni).

Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 05 Sep. 2016, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă