„Ă‚știa suntem, trebuie să mergem mai departe și să ne atingem obiectivul”

05 May. 2012, 18:41 Campionat

Gaz Metan Severin a invins azi FC Maramures Universitar Baia Mare cu 4-0. Este a patra infrangere pentru maramureseni, care isi complica tot mai mult existenta in al doilea esalon al fotbalului romanesc, si este al treilea meci la rand in care baimarenii nu reusesc sa inscrie nici macar un singur gol.

Gazdele si-au propus azi sa joace mai defensiv si sa speculeze pana la gol ocaziile din atac, care, insa, nu s-au invit. „Astia suntem, trebuie sa mergem mai departe si sa ne atingem obiectivul”, a declarat Romulus Buia la conferinta de presa. Oaspetii au venit cu lectiile facute. „Am incercat sa luam masuri, sa anihilam cei mai buni jucatori ai gazdelor, dar – in acelasi timp, pentru ca aveam nevoie de victorie – sa si atacam”, a spus Marian Bondrea.

Strategia oaspetilor s-a dovedit azi mai inteleapta, Gaz Metan Severin si-a luat cele trei puncte si a urcat ope locul 3 in serie.

„Mă deranjează doar rezultatul!”

„Ma deranjeaza doar rezultatul! Lumea trebuie sa inteleaga ca avem o echipa tanara, pe care am format-o vara trecuta, cu jucatori de care trebuie sa avem mare grija si fata de care trebuie sa aratam multa rabdare. Pacat de acest scor. Noi am pornit la drum si sper sa-l ducem pana la final indeplinindu-ne obiectivul pe care ni l-am propus, adicam salvarea de la retrogradare. Sunt nemultumit de joc, eu zic ca echipa a prins o zi slaba. Si cu Timisoara am jucat in opt, dar macar am avut ocazii. Asta este: sunt copii tineri. Astia suntem, trebuie sa mergem in continuare mai departe si sa ne atingem obiectivul. Ne-am propus azi sa jucam putin mai defensiv, sa speculam ocaziile de a inscrie. Nu s-a intamplat. A fost si acea greseala la primul gol, dar e omeneste sa gresesti, nu trebuie „sa-i dam acum in cap” portarului. Trebuie sa avem grija de acesti baieti, cum v-am mai spus, pentru ca intr-o zi ii veti vedea in Divizia A!”, a spus Romulus Buia.

Sursa: eMaramureș

Foto: FC Maramureș

05 May. 2012, 18:41 Campionat
Pe aceeași temă