„Aș vrea ca la fiecare meci să practice acest fotbal cum au practicat cu Timișoara și Mioveni”

Mihai Andries 12 May. 2013, 08:00 Campionat

La finalul partidei de ieri cu Iulian Crivac și-a felicitat jucătorii pentru jocul făcut pe terenul de la Mioveni. Antrenorul piteștenilor a avertizat însă că FC Argeș trebuie să facă meciuri bune și cu cei de la Corona și Damila.

„A fost un meci bun făcut de echipa noastră, am avut un început bun de partidă, ca întotdeauna pentru noi. Mă bucur că am ținut același ritm pe toată durata partidei, a fost un meci mai mult pentru orgolii. Cred că am avut un joc bun și datorită golului venit în primul minut. Vreau să felicit băieții pentru dăruire și aș vrea ca la fiecare meci să practice acest fotbal cum au practicat cu Timișoara și Mioveni. Acum nu putem să jucăm doar cu aceste două echipe pentru că nu suntem la baraj. Din păcate avem frustrările noastre pentru că suntem pe locul opt, noi am dovedit că avem o echipă bună, competitivă, care se dăruiește. Acești copii trebuie încurajați în continuare chiar dacă obiectivul nostru la începutul campionatului a fost altul,” a declarat Iulian Crivac. 

Iulian Crivac le-a mulțumit suporterilor care au încurajat echipa la partida de la Mioveni: „Cu siguranță pentru unii dintre jucători a contat prezența lor la meci, cred că unora li s-au făcut pielea găină. Le mulțumim pe această cale și sperăm să participe și la următoarele meciuri de acasă și din deplasare.”

 

Sursa: SportArgeș

Mihai Andries 12 May. 2013, 08:00 Campionat
Pe aceeași temă