Artimon respiră ușurat: „Am meritat victoria”

21 Apr. 2012, 18:04 Campionat

Eliminat în finalul jocului cu Deva, antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon spune că, deși venită în prelungiri, victoria echipei sale a fost una meritată.

„După Paște, Dumnezeu se uită și spre noi, dar cred că victoria este una meritată, dacă ținem cont de numărul ocaziilor, la modul la care am tratat noi meciul și modul la care l-au tratat oaspeții. Mai sunt stângăcii, dar echipa a avut un minim de 5-6 ocazii pe repriză, e greu să trecem de la un joc direct pe vârfuri, la unul pozițional. Sunt mulțumit de atitudine, chiar dacă realizările au fost mai puține, sunt mulțumit de progresia jucătorurilor, importante sunt cele trei puncte, un egal ar fi complicat puțin lucruile ca stare a jucătorilor, nu nepărat ca poziție în clasament. Am schimbat sistemul de trei ori în timpul jocului, echipa a reușit să pună în practică ce facem la antrenamente, dar încet, încet, lucrurile vor arăta mai bine.

Mă bucură că jucătorii au crezut până la final, avem nevoie să rămânem un grup, vom face totul ca să ne atingem obiectivul. Există un grup de jucători care are potențial, dar e greu să crești nivelul unui jucător în timpul campionatului, dar cred că putem face mai mult în viitor” a spus Artimon.

„Mă deranajează foarte tare speculațiile cu pariurile, eu încep ziua de lucru la 8 dimineața și plec la 9 seara, și eu și Jean Turmacu, muncim de ne ies ochii. Întocmiș fișe, facem vizionări, facem antrenamente diferențiate, încercăm să creștem tineri, eu nu am venit la Vâlcea să fac pariuri, clubul a adus un antrenor care încearcă să facă echipa să arate mai bine, nu știu în cât timp, dar nu am venit de la Timișoara la Vâlcea să pariez nici eu, nici jucătorii, nici conducătorii.

Nu am luat atitudine până acum pentru că am considerat că nu era semnificativ, nu am înțeles care era implicarea Vâlcii, nu trebuia să conducem? Chindia a avut ocazie cu poarta goală, dacă era gol, era egal la pauză, apoi am avut și noi ocazie de 2-0, dacă marcam, nu mai pierdeam niciodată, iar pe final am avut ocazii mari…Poate și azi, dacă era egal, ne considerau pariori. Mă deranjează că numele meu poate fi asociat cu asemenea variantă, nu am făcut nicioadată în viață ceva să-mi fie rușine, poate greșesc ca tot omul care muncește, dar nu sunt păcălici” a răbufnit Artimon.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Daniela Suditu

21 Apr. 2012, 18:04 Campionat
Pe aceeași temă