Artimon a fost demis de la Farul! Duminică se anunță noul antrenor!

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 21:19 Campionat
Artimon a fost demis de la Farul!** Duminică se anunță noul antrenor!

Farul Constanța s-a despărțit azi de antrenorul Alin Artimon, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu în fața uneia dintre echipele cu care împarte ultimele locuri ale Seriei 1, Rapid CFR Suceava. Anunțul a fost făcut de președintele clubului, Neculai Tănasă, în direct la Sport Total FM, chiar de la biroul de unde a semnat demiterea tehnicianului. Cu doar 10 puncte acumulate în 21 de etape și 15 meciuri jucate, Farul Constanța este lanterna roșie a Ligii a II-a și este una dintre principalele contracandidate la retrogradare din eșalonul secund. După cel de-al 11-lea eșec al sezonului, Alin Artimon și clubul marinarilor au hotărât să întrerupă colaborarea, urmând ca noul tehnician să fie anunțat în cursul zilei de duminică.

„Suntem la 3 metri sub nivelul mării. Am reziliat contractul cu antrenorul de comun acord. Urmează ca în decursul zilei de mâine să anunțăm noul antrenor. Îmi pare rău pentru dânsul, dar un antrenor se recomandă prin rezultate, iar dumnealui, din păcate, a muncit, dar nu a reușit. Suntem ultimii în clasament. Nu se poate ca niște jucători să aibă o asemenea atitudine pe teren. Nu s-a legat nicio pasă”, a declarat Neculai Tanasa, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

Președintele clubului constănțean a dezvăluit că următorul antrenor al echipei va fi un constănțean. Acesta ar putea fi chiar Ion Barbu conform surse, oltean la origine dar stabilit de 10 ani în Constanța. Mai mult decât atât, numele acestuia a fost scandat în multe rânduri de suporterii veniți să asiste la meciul cu Rapid CFR Suceava

 

Sursa: Sport Total FM
Foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 21:19 Campionat
Pe aceeași temă