Arieșul – ACU, meciul care poate trimite o echipă în Liga a III-a

05 Jun. 2009, 13:16 Campionat
Arieșul - ACU, meciul care poate trimite o echipă în Liga a III-a

Arădenii de la CSU Vasile Goldiș au efectuat azi dimineață o ultimă repetiție înaintea meciului de astăzi cu Arieșul Turda. Elevii lui Costel Bogoșel au ajuns încă de azi la Turda și s-au cazat la același hotel la care au stat și când au câștigat jocul cu „U” Cluj, considerând că acest stabiliment le poartă noroc. Tehnicianul de la CS Universitatea nu va putea conta pe serviciile lui Negrita, Mițiți și Turcaș, toți trei accidentați, absent fiind și Marian Nicolau, care va sta o etapă în urma avertismentului primit în partida precedentă cu FCM Târgoviște.

 

„Am încercat să-l recuperăm măcar pe Mițiți, dar nu s-a putut”, a recunoscut Bogoșel. Cert este că antrenorul arădean are soluții să-i înlocuiască pe aceștia. Radu Andone va juca din nou pe flancul stâng la mijlocul terenului, iar pe partea dreaptă cel mai probabil va juca Cosmin Paina sau Bogdan Iambor. Remus Lung a revenit în lot după etapa de suspendare și va face cuplu în defensivă cu Eugen Miculescu. Fundaș dreapta va evolua Cosmin Aldea, iar pe stânga juniorul Richard Filaret. La mijloc, Bogdan Onu și Ciprian Roșca vor evolua în centru, iar în atac vor juca Cristian Luca și puțin mai retras Călin Bota.

 

„Este un meci foarte important pentru noi. Cu o victorie am aborda ultima etapă sub alte coordonate. De noi depinde să ne salvăm, dar putem depinde și de alte rezultate. În mod normal, Deva ar trebui să câștige partida cu «U» Cluj. În aceste condiții, dacă vom câștiga la Turda suntem salvați, iar dacă vom pierde va trebui să batem pe FC Bihor în ultima rundă”, a declarat Costel Bogoșel, care se așteaptă ca gazdele să atace încă din primul minut.

 

„În funcție de derularea ostilităților din teren vom vedea ce partitură tactică vom etala”, a mai spus antrenorul arădenilor. De ceallată parte, Sandu Pelici nu va conta pe serviciile lui Pintea.

 

„Așteptăm acest meci cu multă încredere, mai ales după egalul smuls în meciul cu Liberty. Orice punct pentru noi contează foarte mult și dacă reușim să învingem în meciul de sâmbătă, ne vom salva de la retrogradare” a declarat antrenorul Arieșului Turda.

 

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Deaconu, Adrian Vidan și Bogdan Velicu (toți din București). Observatori din partea Federației Române de Fotbal a fost delegați Cornel Sorescu (Pitești) și Victor Ciocan (Bistrița).

 

Articol scris Daniel BERAR
 

05 Jun. 2009, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă