Argeș se impune după pauză

05 Sep. 2009, 14:20 Campionat

FC Argeș a debutat astăzi cu o victorie în actualul sezon pe stadionul Nicolae Dobrin, după ce în prima etapă, meciul de acasă l-a jucat pe teren neutru, la Vâlcea și a fost învinsă de Tg. Mureș cu 2-1. Alb-violeții au trecut acum fără probleme de Minerul Lupeni, câștigând cu 2-0 prin golurile marcate de Mircea Stan și Alin Popa, ambele după pauză.

Jocul a fost la discreția gazdelor, care s-au aruncat spre poarta adversă încă din primul minut de joc. În prima repriză însă Năstăsie (bară în minutul 12), Popa, Voiculeț și Cârstoiu au ratat din poziții favorabile deschiderea scorului. După pauză, FC Argeș a reușit să și marcheze, primul gol al partidei aparținându-I lui Mircea Stan, care a deschis scorul în minutul 57 cu un șut puternic de la 18 din poziție centrală. Piteștenii au dominat în continuare și au mai reușit să concretizeze una dintre ocazii în minutul 80, atunci Alin Popa driblând un adversar și înscriind cu un șut la colțul lung. Faza meciului a fost făcută însă de Năstăsie, care în minutul 90 a șutat plasat de la 25 de m, însă mingea a lovit vilcul porții apărate de Ciucă.
 

 

FC Argeș – Minerul Lupeni 2-0 (0-0)
 

Au marcat: Mircea Stan (57), Alin Popa (80)
 

 

FC Argeș: Boșneag – M. Stan, Bălașa, Lăcustă, Bazzi – Doman, Cârstoiu, Tameș (80 Vali Stan), Năstăsie – Voiculeț (70 Dulcea), Alin Popa (90 Beuran)

Antrenor: Ionuț Badea

 

Minerul: Ciucă – David, Câmpean, Pocian, Neacșu – Omoduemuke, Daj (66 Pasca), Popescu (75 Bozian), Ad. Cristian – Gego, Ghideon (65 Barbu)

Antrenor: Petre Gigiu

 

Articol scris de Alin MARCU

 

05 Sep. 2009, 14:20 Campionat
Pe aceeași temă