Arădenii, păziți cu polițiștii de… Marțian

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 00:23 Campionat
Arădenii, păziți cu polițiștii** de... Marțian

Meciul dintre ASA Târgu Mureș și UTA a fost interupt în minutul 71 și se va relua duminică de la ora 13:00 de la scorul de 0-0, fără a mai fi transmis în direct de TVR 3. Ceața deasă a fost cea care i-a obligat pe arbitri și observatori să spună stop fotbalului și tot sub amenințarea sa, confruntarea se va relua doar la orele amiezii de duminică.

„M-am înțeles într-un minut cu Ovidiu (n.a. Sabău), nu jucăm la 11 fiindcă riscam ca și la acea oră să fie ceață. Rămâne de văzut dacă această întrerupere ne avantajează sau nu, tot ce trebuie să facem e să rămânem concentrați și să ne recuperăm forțelele. Ne așteaptă 20-25 de minute intense, sperăm să găsim și golul ce ne-a lipsit în această seară. Echipa începe să joace așa cum îmi doresc eu și, cred, și suporterii noștri, dar ar fi excelent dacă am obține un rezultat bun mâine”, a declarat Eugen Trică după finalul celor 71 de minute.

Rămânând încă o noapte la hotelul Alessia din Târgu Mureș, utiștii au cheltuieli neprevăzute cu cazarea. La sărăcia lucie de la club, „oficialii” sunt nevoiți să găsească soluții, însă printre acestea nu se află în niciun caz… Adrian Marțian. „Nu avem nevoie de sprijinul acelui personaj, ne descurcăm cum putem. Am înțeles că vrea să vină la hotelul unde suntem cazați, dar deja am anunțat Poliția. Vom fi păziți de 2-3 polițiști, domnul nu are căuta în preajma echipei. Nici acum și nici cu altă ocazie. Băieții au nevoie de liniște și de odihnă, nu o să-l lăsăm să se apropie de ei”, a mai mărturisit antrenorul „alb-roșiilor”.

Din informațiile noastre, Marțian încearcă să le transmită jucătorilor că aceia care sparg unitatea vestiarului își vor primi salariile pe luna septembrie, iar ceilalți vor pleca odată cu Trică de la echipă când – chipurile – dejeanul va deține puterea în Calea Aurel Vlaicu. Adică la Anul și la Mulți Ani!

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 00:23 Campionat
Pe aceeași temă