Arădenii încă speră. Bilete la meciul retur cu FC Voluntari au fost epuizate în doar câteva ore

Marius ANGHEL 10 Jun. 2016, 15:26 Campionat
Arădenii încă speră.** Bilete la meciul retur cu FC Voluntari au fost epuizate în doar câteva ore

Cu toate că echipa lor favorită a pierdut la scor de neprezentare, 0-3 cu FC Voluntari, prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1, arădenii rămân aproape de UTA și speră din nou într-o minune în retur, așa cum s-a întâmplat și în barajul de săptămâna trecută. După ce pierdea cu 1-3 la Călărași, „Bătrâna Doamnă” a câștigat la același scor în retur și a dus meciul în prelungiri, acolo unde a obținut calificarea. Acum însă, jucătorii lui Roland Nagy au o misiune și mai grea, duminică urmând să bată cel puțin cu 3-0 pe ilfovenii din Liga 1 pentru a mai spera la promovare.

Suporterii UTA-ei speră într-o minune și vor lua cu asalt stadionul unde se va juca meciul retur cu FC Voluntari. În doar câteva ore de punerea în vânzare a biletelor acestea s-au epuizat, conducerea echipei arădene anunțând pe site-ul oficial că jocul se va disputa cu „casa închisă”.

„S-au epuizat, într-un timp record, toate biletele disponibile pentru meciul de duminică, UTA – FC Voluntari. Ne-am fi dorit să satisfacem toate cererile, însă capacitatea stadionului ne limitează. Solicitarea este aproximativ de cinci ori mai mare decât locurile de pe „Motorul”. Vă mulțumim tuturor pentru devotamentul incredibil și sperăm într-o nouă zi memorabilă! Haide UTA, haide Aradul!”, e mesajul postat de site-ul oficial al echipei arădene.

Costul unui bilet a fost de 15 lei. Returul dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari (0-3) se dispută duminică, de la ora 13:00, pe Stadionul „Motorul” din Arad. La meciul de baraj cu Dunărea Călărași pe stadion au fost aproximativ 1.800 de spectatori.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 10 Jun. 2016, 15:26 Campionat
Pe aceeași temă