„Aproape sigur, luni vom depune actele pentru retragere!”

Mihai Andries 20 Oct. 2012, 13:27 Campionat

Miercuri, oficialii Voinței Sibiu au luat decizia de a retrage prima echipă din campionat și continuarea cu grupele de copii și juniori! Președintele clubului, Ioan Hămbășan a confirmat informația, iar luni, mai mult ca sigur, clubul va depune actele pentru retragere!

„O săptămână tristă și grea, însă am încercat tot posibilul ca să mergem mai departe. Luni, dacă nimic nu se va schimba, vom depune oficial cererea de retragere. Adunarea generală a decis să ne retragem și să continuăm cu copiii și juniorii. Dragoste cu sila nu se poate face și dacă se va ajunge acolo, este ceva firesc, date fiind condițiile din aceste momente. Nu am avut curajul să le spun jucătorilor ceva în acest sens. Oricum, ei de miercuri nu s-au mai antrenat și în mare își caută fiecare echipă.
Mă bucur că am reușit să aduc echipa în acest eșalon, însă nu mai pot să continui în aceste condiții. Am făcut eforturi imense să țin această echipă, iar presa a scos în față scandalul acela cu mafia pariurilor. Și asta a contat în decizia care se va lua luni. Nu am crezut că pot crea atâta invidie! Cred că sunt niște polițe mai vechi, dar din afacerile mele nu cred că cineva este implicat”
, a declarat Ioan Hambasan, în emisiunea „€œFotbal la matineu”.

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 20 Oct. 2012, 13:27 Campionat
Pe aceeași temă