Antrenorul echipei Pandurii prefațează meciul cu CS Mioveni: „E un joc de 1X2, dar la final sper să fie un 1 solist!”

După ce în partida cu Metaloglobus București, din urmă cu două săptămâni, a spart gheața pe teren propriu, Pandurii Târgu Jiu speră într-un nou rezultat pozitiv la Motru. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa pregătită de Adrian Bogoi primește vizita formației CS Mioveni, de care o despart nouă puncte în clasament.

„Un meci important, împotriva unei echipe bune, situată în prima jumătate a clasamentului. Întâlnim o echipă care are în componență mulți jucători care au jucat și în Liga1. Mioveniul are avantajul că posedă un nucleu bun, echipa joacă de doi-trei ani cam în aceeași formulă. Noi sperăm să facem un joc bun, iar rezultatul să fie pe măsură. Fiecare meci este foarte important pentru noi până la sfârșitul campionatului, așa că și acest joc ne conferă o nouă șansă. Ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Este esențial începutul de an. Teoretic, la prima vedere, partida de sâmbătă este un joc de 1X2, dar la final sper să fie un 1 solist!”, declarat antrenorul Adrian Bogoi.

Acesta se confruntă și pentru acest joc cu probleme de lot. „Sunt problemele vechi cu Milenco Skoric, Maxim și Șendroiu. Ultimii doi sperăm să revină cât de curând, Milenco va lipsi o perioadă destul de îndelungată”, a precizat tehnicianul echipei Pandurii.

Ar vrea să joace din trei în trei zile!

Bogoi e nemulțumit și de pauza fortață, de două săptămâni, cauzată de zăpezile din ultima perioadă, dar și de faptul că meciurile cu ASA Târgu Mureș și Olimpia Satu Mare nu se vor mai juca, după ce echipele respective s-au desființat.

„Din punctul meu de vedere, ar trebui să se joace din trei în trei zile, iar noi avem pauze prea mari. Mai importante sunt oricum meciurile decât antrenamentele! Așa că cel mai bine ar fi să avem cât mai multe jocuri oficiale în picioare, nu să stăm”, a precizat Bogoi.

Înaintea meciului de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Motru, Pandurii ocupă locul 17, retrogradabil, cu 21 de puncte, iar CS Mioveni se află pe locul 9, cu 30 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă