Antonio Foale, fair-play cu Sportul Snagov după ce a învins-o: „M-au impresionat cu faptul că sunt o echipă care joacă”. Ce spune despre prestația arbitrelor

Marius ANGHEL 06 May. 2018, 09:59 Campionat

ASU Poli s-a impus cu 1-0 în fața Sportului Snagov, după un meci jucat de ilfoveni din minutul 15 fără Ferfelea, eliminat. O execuție la vinclu a lui Deian Sorescu a decis partida, iar antrenorul Antonio Foale a avut cuvinte de laudă și pentru echipa lui Valeriu Răchită și nu a vrut să le critice pe cele trei arbitre.

Foale a apreciat că echipa sa a meritat victoria. „Le mulțumesc băieților pentru efortul depus, pentru tot ce au făcut. Eu consider că a fost o victorie meritată, cu un adversar dificil. Felicit și echipa adversă. Până la urmă, cei care au avut mai multe ocazii au și câștigat jocul”, a declarat antrenorul echipei timișorene.

Antrenorul alb-violeților a apreciat că Snagovul nu a jucat cu o „autobază”. „M-au impresionat cu faptul că sunt o echipă care joacă. Au ieșit la joc. Sunt o echipă bună de Liga a 2-a, le doresc succes în continuare”, a spus Foale despre Sportul Snagov.

Cavaler cu arbitrele

Meciul a avut o brigadă feminină, cu Alina Peșu la centru și tușierele Ramona Udrea și Alina Mihoc. Cei de la Snagov au fost nemulțumiți de arbitraj, dar Foale a spus că nu dorește să facă aprecieri. „Nu pot să comentez arbitrajul. Arbitrajul e arbitraj. Îl contestă șefii lor. A fost o înghesuială acolo, nu pot să vă spun dacă a fost sau nu a fost”, a mai spus antrenorul lui ASU Poli.

După 33 de etape, ASU Poli a acumulat 51 de puncte și a urcat, pentru moment, pe locul 6, însă va pierde trei puncte pentru că a părăsit terenul la derby-ul cu UTA. Etapa următoare joacă în deplasare la Știința Miroslava.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 06 May. 2018, 09:59 Campionat
Pe aceeași temă