Antonio Foale, după egalul scos cu ASU Politehnica la Mioveni: „Sunt genul de om care se mulțumește cu ceea ce i se dă”. Lucrul care l-a impresionat pe interimarul timișorenilor

Marius ANGHEL 20 Mar. 2018, 09:46 Campionat
Antonio Foale, după egalul scos cu ASU Politehnica la Mioveni:

ASU Politehnica a remizat, scor 1-1, luni seară, cu CS Mioveni, la primul meci după despărțirea de Bogdan Andone. Timișorenii au fost conduși de pe bancă la acest joc de „secundul” Antonio Foale, singurul rămas după ce și stafful lui Andone a plecat odată cu el.

Foale s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate, obținut datorită golului din minutul 81 al lui Ionuț Plămadă. „E un rezultat care mă mulțumește. Sunt genul de om care se mulțumește cu ceea ce i se dă. Însă, după aspectul jocului, pot spune că am fi putut câștiga, mai ales prin ocaziile create în final. Însă, în cele din urmă, nici un punct nu e de lepădat. Am avut o perioadă de dominare și în prima repriză, însă ne-am dorit să avem mai multe realizări. Abia spre finalul primei reprize am jucat aproape de ceea ce ne-am dorit de la început. Totuși, jocul a fost împărțit în două părți, prima repriză aparținând Mioveniului, iar cea de-a doua ne-a aparținut nouă, în totalitate. Finalul l-am trăit intens, dar și ratarea face parte din joc. Dacă ar intra toate ocaziile, vă dați seama ce scoruri s-ar înregistra! Dar mă bucur că am ajuns în situația de a pune presiune pe adversari în jumătatea lor, să-i ținem masați acolo. Asta demonstrează că băieții au calitate și că ne putem gândi la mai mult decât am realizat astăzi”, a declarat Foale pentru druckeria.ro.

Impresionat de gazonul de pe stadionul din Mioveni

Foale a avut cuvinte de laudă după ce organizatorii au curățat terenul de zăpadă la Mioveni. Gazonul a arătat foarte bine, aspect remarcat de antrenorul oaspeților.

„Terenul a fost impecabil. Nu avem ce să comentăm despre acest aspect. Îi felicit pe cei ce se ocupă de terenul de la Mioveni. Chiar a fost un teren pe care am putut să ne desfășurăm și să jucăm, într-adevăr, fotbal”, a mai spus antrenorul alb-violeților.

Antonio Foale a fost primul antrenor al ASU Poli după ce au preluat-o suporterii. A fost principal în returul din Liga a 5-a, după care i-a predat ștafeta lui Paul Codrea, dar a rămas mereu la echipă.

În urma acestei remize cu CS Mioveni, ASU Poli rămâne pe locul 7, cu 38 de puncte și va primi duminică vizita celor de FC Hermannstadt.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 20 Mar. 2018, 09:46 Campionat
Pe aceeași temă