Andrei Neagoe vorbește despre poziția de lider pe care se află CSM: „Nimeni nu se aștepta, dar nu este o întâmplare. Putem să ne batem la promovare”

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 30 Nov. 2015, 19:30 Actualizat: 30 Nov. 2015, 19:31 Campionat
Andrei Neagoe vorbește despre poziția de lider pe care se află CSM:  „Nimeni nu se aștepta, dar nu este o întâmplare. Putem să ne batem la promovare”

Mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Andrei Neagoe, este bucuros că, de ziua sa onomastică, alb-albaștrii sunt pe primul loc în Seria a II-a a Ligii 2.

„Am spus încă din vară că am mare încredere în această echipă, dar nimeni nu se aștepta să fim pe primul loc. Obiectivul este play-off, dar între noi, jucătorii, vorbim și de promovare. Nu este o întâmplare că suntem lider după 17 etape, o întâmplare putea fi după 6-7 etape. Ar fi extraordinar să batem duminică și UTA, să iernăm pe primul loc. Ar fi o imagine bună pentru Vâlcea, apoi vedem ce va fi în iarnă. Acum este momentul ca toți care iubesc fotbalul, sponsori, autorități locale să vină lângă echipă, cu un buget mai mare, putem să ne batem la promovare. Conducerea și-a ținut toate promisiunile față de noi, dar este greu să ataci Liga 1” a spus Andrei Neagoe.

În acest sezon, mijlocașul central are 14 meciuri jucat pentru Vâlcea, reușind patru goluri.

Articol scris de Adi Georgescu

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 30 Nov. 2015, 19:30 Actualizat: 30 Nov. 2015, 19:31 Campionat
Pe aceeași temă