Andor a scăpat UTA de o înfrângere dureroasă cu Poli. „De trei meciuri ne confruntăm cu un teren execrabil și nimeni nu face nimic”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Nov. 2016, 01:14 Actualizat: 14 Nov. 2016, 01:15 Campionat
Andor a scăpat UTA de o înfrângere dureroasă cu Poli.  „De trei meciuri ne confruntăm cu un teren execrabil și nimeni nu face nimic”

Golul marcat în finalul partidei cu Clinceniul ce s-a dovedit decisiv pentru cele trei puncte, i-a adus lui Cristian Andor un tricou de titular în derby-ul Vestului dintre UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica Timișoara (1-1). Mai mult, fostul căpitan al Bihorului avea să rămână până la ultimul fluier pe teren, fiind cel care a scăpat-o pe UTA de o înfrângere dureroasă cu Poli.

În minutul 88, mijlocașul de bandă a dat impresia că vrea să centreze, dar i-a ieșit șut înșelător ce s-a oprit cuminte la colțul lung, mingea atingând și bara înainte de a intra în plasă. „Asta mi-am și propus, să trag pe colțul lung și mi-a ieșit. Golul e important pentru moral și încrederea în mine și chiar și pentru echipă, deși este clar că rezultatul nu ne convine deloc. Ne pare rău că nu am reușit să le oferim o victorie frumoasă acestor suporteri extraordinari, pe care îi așteptăm în număr la fel de mare și în meciurile ce urmează”, a menționat nouarul „alb-roșilor”.

Marcatorul „Bătrânei Doamne” a abordat și subiectul gazon. „Am jucat într-un nămol cum rar am întâlnit în liga a doua. Chiar și așa, am avut destule ocazii, dar terenul impracticabil ne-a incomodat vizibil la finalizare. De trei meciuri acasă ne confruntăm cu un teren execrabil și nimeni nu face nimic”, a adăugat Andor, care condamnă și violența între galerii: „M-aș bucura ca fiecare suporter să-și încurajeze echipa favorită fără incidente și bătăi”.

CITEȘTE și: Schimbările UTA-ei din derby, motivate de Laurențiu Roșu

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Nov. 2016, 01:14 Actualizat: 14 Nov. 2016, 01:15 Campionat
Pe aceeași temă