Ana Maria Prodan neagă blatul

16 May. 2009, 16:56 Campionat

FC Buftea pierde trei puncte importante astăzi și le oferă oaspeților o mare gură de oxigen pentru salvarea de la retrogradare.
Lotus-Rocar a început mai bine meciul iar în prima repriză au fost singurii care au dat semne că pe Buftea se joacă și fotbal astăzi. După lovitura liberă ratată de Ivașcă, Ciochină pune latul și deschide scorul în minutul 21 după pătrunderea lui Prodan de pe partea stângă. Până la pauză, jucătorii lui Laurențiu Reg hecampf și Lavi Hrib nu au reușit să se apropie deloc de poarta juniorului Măcelaru.
În debutul reprizei secunde, Buzea este eliminat pentru cumul de cartonașe galbene și golul din apărarea oaspeților a fost speculat de Dorobanțu care face 1-1 în minutul 56. Lotus reîncepe atacul, dar mingea recuperată de Cristi Vlad care dă drumul unui contraatac pe partea dreptă, Vrajitoarea face o cursă de 40 de metri, îl angajează pe Dan Păun în fața porții care înscrie din cinci metri.
După golul 2, gazdele nu au mai contat în atac, revenind la echipa din prima reprize, fără a mai arata nimic până în final. În schimb însă, oaspeții reușeșc egalarea în minutul 71 când Ionuț Radu șutează puternic, Oghinciuc scapă mingea și căpitanul Gheorghe Badea înscrie în poarta goală. Fără a mai fi atacați, jucătorii Lotusului continuă asaltul, iar în finalul meciului același Badea face 3-2 pentru oaspeți după o acțiune personală pe partea stângă.
În prelungirile meciului, nervii sunt întinși la maxim, atât în teren cât și în tribună, jucătorii Lotusului au tras de câte ori ai putut, iar după îmbrâncelile reciproce ale lui Andrei Dumitrescu și Gh. Badea. Un spectator al oaspeților este lovit cu o sticlă în cap și este necesar ajutorul forțelor de ordine pentru a calma spiritele. În ultimul minut de prelungiri, Marcu are o ocazie imensă,  reluând cu capul centrarea de pe partea dreaptă a lui Tomozei.

„Sunt mută. Nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Încep să cred că e rea voință, pentru că valoare au toți. La condițiile pe care le au cred că e nesimțire și indolență. Trebuiau terorizați, de acum, în ultimele partu etape care au mai rămas schimbăm foaia. Sper să ne revenim” , a declarat Ana Maria Prodan, președintele FC Buftea

“ Sunt foarte fericit ca am câștigat. Numai meciuri grele am avut până acum. La Suceava ne-au prelungit meciu cât au vrut ei. Acum mă bucur că s-a terminat cu bine.”, a declarat Marian Pană, antrenor Lotus Băile Felix

 

FOTO: Cosmin Manea
 

16 May. 2009, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă