Amical cu Rapid Suceava

26 May. 2009, 10:00 Campionat
Amical cu Rapid Suceava

În cadrul pregătirii meciului de sâmbătă cu Petrolul Ploiești, Cetatea va susține astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, un joc test în compania concitadinei Rapid Suceava. Antrenorul Ioan Radu va profita de acest prilej pentru a exersa unele scheme de joc și de a repeta fazele fixe, urmând totodată să-i vadă la lucru și pe jucătorii care au evoluat mai puțin de la revenirea sa pe banca Cetății.

„Intenționez să rulez tot lotul de jucători, urmând ca pe fotbaliștii care nu prea au avut șansa să joace până acum, să-i păstrez pe teren cel puțin o repriză”, a declarat tehnicianul Cetății.

 
Dumitru a terminat recuperarea

O veste bună în perspectiva confruntării de sâmbătă, de pe Areni, cu Petrolul Ploiești, o reprezintă recuperarea atacantului Adrian Dumitru, care pare să-și fi revenit complet după accidentarea la umăr suferită în partida cu Delta Tulcea din urmă cu două etape.

„Dumitru s-a antrenat ieri normal, astfel că ne putem baza pe el la viitorul meci de campionat. Din păcate pentru noi, lucrurile nu stau la fel de bine în ceea ce îi privește pe Colban, Bolohan și Streinu. Problemele lor de sănătate sunt mult mai serioase și încă nu știm cu exactitate când ar putea ei reveni pe gazon”, a precizat Ioan Radu.

 

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu

26 May. 2009, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă