Ambiția lui Oara: Liga I!

Mihai Andries 15 Nov. 2012, 14:00 Campionat
Ambiția lui Oara: Liga I!

Mijlocașul Claudiu Oara ratează meciul de vineri cu FCM Tg. Mureș, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Cum Unirea Alba Iulia va sta ultimele două etape, când ar fi trebuit să întâlnească FC Timișoara și Voința Sibiu, jucătorul albaiulian a intrat mai devreme în vacanță decât restul colegilor.

Fotbalist de bază în garnitura lui Gherman, Claudiu Oara a avut un parcurs excelent în tur în tricoul Unirii, echipă ce s-a confruntat cu probleme grave financiare în prima jumătate a sezonului. „Startul de campionat a fost surprizător chiar și pentru noi, având în vedere condițiile și problemele cu care ne-am confruntat. Am muncit mult pentru punctele adunate și mereu am încercat să luăm maximum din fiecare joc, chiar dacă în ultima perioadă în garnitura de start au fost mulți tineri. Ar fi păcat ca Unirea să se desființeze, mai ales că a dat fotbaliști la multe echipe din prima ligă”, a declarat jucătorul în vârstă de 24 de ani, produs 100% al „alb-negrilor”.

În primele doisprezece etape, ambițiosul mijlocaș originar din Alba Iulia a reușit 3 goluri și 2 assisturi, bifând 868 minute. „A fost greu fără bani, principala motivație care îți rămâne e să joci cât mai bine să poți pleca. Ca să faci performanță, trebuie să faci sacrificii, să muncești mult și să ai și noroc. Îmi doresc să fac pasul la o echipă din Liga I”, a mai spus Oara, jucător ce evoluează la Alba Iulia cu numărul > pe spate. Acesta a afirmat că va ține pumnii Unirii în meciul cu Tg Mures (vineri, ora 14.00, in direct pe Dolcesport2): „E greu, dar nu imposibil. Cred că Alba poate obține o remiza acolo, orice punct e importat in economia campionatului”.

Articol scris de Lucian DANCIU

Mihai Andries 15 Nov. 2012, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă