„Am vrut să ne luăm revanșa pentru că în tur a fost un meci cu cântec”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 18:09 Campionat

Mijlocașul celor de la CS Otopeni, Cristian Bardu, speră în acest sezon într-un debut în Liga I, la 33 de ani. Acesta susține că rezolvarea problemelor financiare i-a determinat să aducă numai victorii în tabăra ilfoveană. Autorul celor două pase de gol din meciul câștigat în fața Brăilei, scor 2-1, și-ar fi dorit foarte mult să marcheze și el, întrucât nu are nicio reușită în poarta adversă în acest sezon.

   „A fost un meci foarte greu, mai ales prin prisma locului din clasament. Ambele echipe aveam același număr de puncte și ne doream victoria. Prin acest succes, zic eu, că am luat o opțiune mare pentru promovare și sperăm să o ținem tot așa. Ni s-a spus să câștigăm, să ne concentrăm, să tratăm meciul ca pe oricare altul și să luăm toate cele trei puncte. Probabil noi ne-am dorit mai mult victoria și de aceea am și câștigat. Orice formulă care se dovedește câștigătoare este foarte bună, orice jucător din lotul nostru poate face față oricărui meci. Astăzi toată echipa a făcut un joc bun.

    Nu cred că Brăila a ieșit din lupta pentru promovare, mai ales că ei au și două meciuri în minus, dar fiecare echipă are șansa ei, iar eu sper să o fructificăm pe a noastră. Factorul financiar este foarte important și cu siguranță a avut un rol important în ultimele noastre victorii.

     Ne dorim promovarea și cred că ar fi cel mai frumos cadou al meu, ca la vârsta de 33 de ani să debutez în Liga I. Am fost convinși că vom câștiga și am vrut să ne luam revanșa pentru că în tur a fost un meci „cu cântec”,  iar deznodământul a fost nedrept.

Mi-aș fi dorit mult să marchez astăzi, dar nu e important cine dă gol, important e că am câștigat noi. Eu sunt foarte mulțumit de prestația întregii echipe pentru că victoria aceasta aparține întregii echipe, CS Otopeni, de la jucători și până la conducători.

Meciul cu Săgeata va fi unul de 7 puncte și nu de 6, dacă vom câștiga împotriva lor. Noi țintim promovarea și ne dorim ca la fiecare meci să obținem cele trei puncte”, a declarat Cristian Bardu pentru Liga2.ro.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
 

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 18:09 Campionat
Pe aceeași temă