„Am pierdut două puncte, am fost mai buni”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 15:36 Campionat

Frustrare în rândul grupării FC Olt Slatina după remiza de pe terenul celor de la FC Bihor, scor 1-1. Antrenorul divizionarei secunde, Dan Oprescu, spune că echipa merita victoria, în urma jocului bun prestat.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră că echipa a pierdut două puncte în deplasarea de la Oradea. Slătinenii au avut cea mai mare ocazie a întâlnirii, la 0-0, ratată de Pribac, iar la scurt timp au încasat primul gol din actualul sezon, din penalty. În cele din urmă tot Pribac a restabilit egalitatea. Principalul slătinenilor crede că dacă ar fi deschis primii scorul, alta ar fi fost soarta partidei.

„Am pierdut două puncte, am fost mai buni ca adversarii, trebuia să câștigăm. Dacă înscriam la ocazia mare a lui Pribac, sută la sută meciul era câștigat. A fost o primă repriză în care am controlat jocul, am fost peste adversari, am început repriza a doua la fel de bine, la un moment dat ne-am retras deliberat, iar adversarul s-a apropiat. Am revenit în joc, iar dacă reușeam să înscriem la acea fază puteam spune că am realizat ceea ce ne-am propus”, a declarat Oprescu.

„Este important că echipa a avut puterea de a reveni în joc”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a apreciat faptul că echipa nu a cedat după golul primit din penalty. „Este foarte important că echipa a avut puterea de a reveni în joc și să înscrie, din punctul acesta de vedere băieții au arătat maturitate. Într-adevăr, mă pregăteam să-l schimb pe Săndulescu. Aceste lucruri fac parte din viața unui fotbalist, ca și ratările. Din păcate, n-am reușit să ne îndeplinim unul dintre obiectivele propuse, să nu primim gol. Din cauza asta băieții erau frustrați, ne-am fi dorit să câștigăm acest meci. Într-adevăr, au avut și eu o ocazie mare pe final de meci, este imposibil ca într-un meci întreg adversarul să nu ajungă la poartă, dar eu spun că am pierdut două puncte. Bordea a avut o intervenție foarte bună. Nu vreau să vorbesc despre adversar, cred că noi am fost mai buni. Velcovici s-a accidentat la genunchi, nu știm cât de grav este”, a mai spus Oprescu.

FC Olt Slatina se află pe locul șase în clasamentul seriei, cu cinci puncte acumulate, în cele trei meciuri disputate având înregistrate două remize și o victorie.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă