„Am pășit cu dreptul, acum ne gândim foarte mult la jocul de la Timișoara”

17 Mar. 2012, 21:38 Campionat

„Principalul” celor de la Alro, Daniel Mogoșanu, s-a declarat mulțumit pentru faptul că echipa slătineană a câștigat partida în care a întâlnit FC Olt. Mogoșanu speră ca elevii săi să obțină un rezultat pozitiv și în etapa viitoare, pe terenul celor de la FC Timișoara.

„Am vizat cele trei puncte și le-am obținut. Este important că am pășit cu dreptul, acum ne gândim foarte mult la jocul de la Timișoara. Sperăm din tot sufletul să reușim să aducem puncte. În ciuda rezultatului, FC Olt a dat o replică destul de bună, mai ales în prima repriză.

Nu știu dacă neapărat mă așteptam la un rezultat de 3-0 sau 1-0, cel mai important era faptul că aveam nevoie de cele trei puncte. Știam că nu va fi un joc ușor, s-a văzut ce s-a întâmplat în tur. A fost un joc echilibrat în prima repriză, diferența s-a făcut în a partea a doua”, a spus Mogoșanu la finalul meciului de pe stadionul „1 Mai”.

Alro Slatina s-a impus cu scorul de 3-0 în derby-ul județean cu FC Olt. După o primă repriză încheiată la egalitate, Răducu, Stoianof și Coman au înscris golurile formației gazdă a întâlnirii.

Sursa: Olt TV

17 Mar. 2012, 21:38 Campionat
Pe aceeași temă