„Am jucat cu sufletul și cu inima.” Cum explică Florin Bratu debutul cu victorie la Aerostar și ce vrea de la jucătorii săi

Marius ANGHEL 29 Oct. 2018, 19:45 Campionat

Cu Florin Bratu în tribună, Aerostar a fost egalată în finalul meciului de la Brăila, cu Dacia Unirea (scor 3-3). Noul antrenor nu semnase contractul după ce clubul abia se despărțise de Cristian Popovici. Cu fostul dinamovist pe banca tehnică, dar și după o săptămână de pregătire sub comanda sa, echipa băcăuană a câștigat pe teren propriu jocul cu Ripensia, scor 2-0, și începe să dea semne că poate urca peste locurile retrogradabile.

Singura reprezentantă a zonei Moldovei în Liga 2 a acumulat 12 puncte după 14 etape și se situează pe locul 17, la un punct sub SSC Farul, prima echipă aflată deasupra zonei care duce în Liga 3.

La debutul pe banca noii sale echipe, Florin Bratu s-a agitat în permanență în spațiul tehnic. „Așa trăiesc eu meciurile, încerc mereu să le transmit băieților din energia mea”, a explicat fostul atacant.

„Mă bucur că spectatorii sunt alături de noi, de echipă. Asta ne dă elan acasă. Am jucat cu sufletul și cu inima, impulsionați și de public. Sunt trei puncte care ne ajută mult în tentativa noastră de a ieși din zona roșie a clasamentului. Important este că jucătorii au reacționat la ce le-am transmis. I-am văzut foarte bucuroși la final, în vestiar. Trebuie să creem fotbal, să fim umili și să ținem în continuare piciorul bine apăsat pe accelerație. Vine meciul de la Timișoara, cu ACS Poli, și ar fi foarte bine să legăm victoriile”, a concluzionat, citat de Deșteptarea, Florin Bratu, după meciul cu Ripensia.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Electrica din Timișoara, Aerostar are încă un meci important în lupta pentru promovare, cu ACS Poli, penultima clasată.

Foto: Aerostar Bacău

Marius ANGHEL 29 Oct. 2018, 19:45 Campionat
Pe aceeași temă