„Am încredere în Schumacher și echipă, nu vom abandona lupta”

17 Mar. 2012, 23:22 Campionat

Președintele celor de la Juventus București spunea că s-ar mulțumi și cu un punct în partida contra UTA-ei, însă până la urmă a rămas cu buza umflată. Mai mult, echipa sa a pierdut primul meci din acest sezon la mai mult de un gol diferență.

„Trebuie să recunosc că arădenii au meritat victoria. Noi am fost naivi, neexperimentați, am început meciul de la 0-1, iar repriza a doua, de la 0-2. Nu pot acuza antrenorul, căci munca cu omul e cel mai greu. Are la dispoziție și destui jucători noi, unii dintre ei foarte tineri, cert este că nu vom abandona lupta pentru salvare. Va fi greu, dar am încredere în Schumacher și echipă”, a precizat Marin Rusen.

Șeful lui Juventus a apreciat evoluția lui Mara, considerând că fostul internațional este un mare câștig pentru UTA. „Îmi plac jucătorii tineri, dar cel mai mult iubesc fotbaliștii. Bogdan Mara este unul dintre aceștia, care și în meciul de astăzi a tras echipa după el. Are viziune și execuții excelente, a dat pase, a lovit și bara cu un șut, UTA se poate considera fericită că l-a convins să joace la Arad. În meciurile de acasă se va dovedi și mai util. În general, UTA are o echipă bună, care, cu încă două-trei întăriri ar putea deveni și mai robostă și ar putea face față și în Liga 1”, a mai spus Rusen, care-l consideră pe Horațiu Feșnic un arbitru de mare viitor, chiar dacă acest are un nume….bisericos.

Sursa: Sport Arad
Foto: photosport.ro

17 Mar. 2012, 23:22 Campionat
Pe aceeași temă