„Am fost superiori Bistriței”

13 May. 2012, 10:40 Campionat

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon, este mulțumit de evoluția elevilor săi, dar dezamăgit de rezultatul final al meciului cu Gloria, scor 1-1.

„Am fost superiori Bistriței, echipă matematic promovată cu acest punct, sunt mândru de modul în care am jucat, de numărul de ocazii, că pe o căldură sofocantă au făcut ce au putut să câștige, nu s-au mulțumit cu un punct în compania liderului. După numărul de ocazii, cred că trebuia să câștigăm cu un avantaj de cel puțin un gol, dar am realizat doar un punct cu o echipă bună. Echipa a trecut testul cu brio, ce am construit în 5-6 săptămâni arată că suntem pe drumul bun, suntem în grafic ca și dezvoltare a jocului, ca și organizare. Prin modul în acre am terminat jocul, atacând, este clar că nu ne-am propus doar un egal. Dacă putem crește progresia și putem crește calitatea jocului, în sezonul viitor putem fi una din echipele bune ale seriei, eu sunt mulțumit de ce am arătat. Salvarea de la retrogradare este aproape realizată, ne interesează evaluarea lotului și modul în care se exprimă echipa” spune tehnicianul vâlcean.

Artimon așteaptă definitivarea unui buget, pentru a stabili planul de transferuri pentru vară. „Jucătorii care nu corespund, vor fi direcționați spre alte echipe. Putem aduce jucători tineri sau cu experiență, în funcție de ce își propune clubul. Dacă clubul își propune un obiectiv îndrăzneț, atunci și mutările trebuie să fie în această idee construite. Sunt anumiți jucători care îi avem țintă, sunt tatonări, dar nu a demarat discuțiile concrete, este mai important întâi să știm ce vrem Eu am înaintat de câteva săptămâni programul de pregătire, sunt bătute în cuie două cantonamente, unul la stadion, unul în străinătate, datele jocurilor amicale, ce putem financiar, așa vom proceda în consecință, club sau antrenor. Ca și preocupare, ca și interes, până acum, este grupul care muncește cel mai bine dintre toate echipele antrenate de mine, și am antrenat destule” a mai afirmat Artimon.

Articol scris de Adi Georgescu

13 May. 2012, 10:40 Campionat
Pe aceeași temă