„Am fost îngălbeniți și ni s-a refuzat un penalty”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 12:26 Campionat

CSM a pierdut sâmbătă la Reșița, 0-1 cu Metalul, iar oficialii clubului vâlcean contestă maniera de arbitraj a lui Marcel Bârsan (București).  

„Suntem nemulțumiți de maniera de arbitraj de la meciul cu Reșița. Întâmplător sau nu, am fost arbitrați de aceeași persoană care a condus meciul nostru din tur, cu ASA Târgu Mureș. Atunci s-a dictat împotriva noastră un penalty la o acțiune la care inițial a fost un fault în atac. Aceasta nu a fost singura fază cu probleme de la acel meci. Am crezut că a fost o eroare, dar dupa meciul de la Reșița, cu acelasi central, situația s-a repetat și acum avem alte certidudini. Ne-a dat foarte repede și foarte ușor cinci cartonașe galbene, iar pe gazde le-a iertat, la aceleasi tipuri de faulturi. Fundașul stânga Briceag a fost practic vânat, pentru că se știa ca are deja trei galbene, iar la un nou avertisment acesta va rata meciul cu ASA. În plus, in minutul 80, am avut penalty clar la N”Kongue, dar nu s-a dat nimic” a spus Lucian Munteanu pe siteul oficial al clubului.

Șefii clubului din Zăvoi speră la un arbitraj corect în derbyul de miercuri, cu Tg.Mureș. „Patronul Reșiței a fost fair-play și a recunoscut după joc ca meritam să primim lovitură de la 11 metri. Cine cunoaște fenomenul și a urmărit jocul poate să confirme ceea ce s-a întâmplat la Reșița. Sper să nu fie legat de faptul că miercuri întâlnim ASA, într-un joc foarte important și de asemenea, îmi doresc sa avem un arbitraj echidistant in intermediară. Clubul CSM Rm.Vâlcea nu a fost si nu dorește să devină un contestatar al arbitrajelor. Au fost greșeli împotriva noastră în acest campionat, dar am considerat că ele sunt omenești și nu am reacționat. Când lucrurile tind să capete o anume continuitate în rău, îin contextul în care noi avem un obiectiv, e nevoie să atragem atenția și să spunem clar că nu putem trece peste astfel de lucruri. În spiritul fair-play-ului,  atât miercuri la meciul cu ASA, dar și în meciurile viitoare, trebuie să câștige echipa cea mai bună din teren”, a mai afirmat managerul Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 12:26 Campionat
Pe aceeași temă