„Am bătut o echipă de prima ligă, deci cred că se putea să jucăm și noi în Liga 1”. Curtuiuș spune că Aradul merita să promoveze

Marius ANGHEL 12 Jun. 2016, 16:02 Campionat

UTA Bătrâna Doamnă a învins duminică, pe teren propriu, echipa FC Voluntari, scor 1-0, în meciul retur al barajului de menținere/promovare în Liga 1, însă rezultatul a fost insuficient pentru a face pasul în prima ligă. Victoria ilfovenilor de miercuri cu 3-0 n-a putut fi întoarsă de arădeni, astfel că aceștia din urmă se vor regăsi și în sezonul următor în Liga 2.

La finalul meciului de astăzi, Marius Curtuiuș, atacantul UTA-ei, regreta că echipa sa nu a putut obține promovarea în prima ligă, acolo unde crede că ar fi meritat să joace având în vedere că a învins Voluntariul în retur. Utistul a mai declarat că Aradul trebuie să țintească promovarea și în noul sezon, unul mult mai complicat decât cel care tocmai s-a încheiat.

„Am bătut o echipă de prima ligă, deci cred că se putea să jucăm și noi în Liga 1. E păcat. Să vedem sezonul următor. Cu siguranță, părerea mea e că această echipă va trebui să promoveze la anul, are potențial și doar ghinionul ne-a făcut să nu promovăm anul acesta. Am fost la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaș și rotunjirea aceea a făcut diferența și menciurile directe până la urmă”, a spus Marius Curtuiuș la microfonul DIGIsport.

UTA Bătrâna Doamnă s-a impus la Arad, pe stadionul Motorul, cu 1-0 în meciul retur al barajului cu FC Voluntari, însă a ratat promovarea în Liga 1 după ce ilfovenii câștigaseră jocul tur cu 3-0. Ciprian Rus a înscris unicul gol al jocului de astăzi, în minutul 88.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 12 Jun. 2016, 16:02 Campionat
Pe aceeași temă