„Am avut câteva oportunități de a marca, trebuia să nu le ratăm”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:13 Campionat

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Corneliu Papură, consideră că le-a lipsit golul în confruntarea cu orădenii, chiar dacă a admis faptul că ocaziile de poartă au fost puține. Slătinenii nu au mai marcat de trei etape, ultimul gol fiind bifat în meciul cu Unirea Alba Iulia.

După ce în sezonul trecut era demis de la Alro, după șase etape în care acumulase doar trei puncte, antrenorul craiovean Corneliu Papură a fost instalat la FC Olt Slatina în urmă cu patru etape. Tehnicianul nu a adus rezultatele așteptate, iar semieșecul din meciul cu Luceafărul Oradea a adus echipa locală pe ultimul loc. Cu toate astea, Corneliu Papură spune că seria este echilibartă, însă elevilor săi le lipsește încrederea.

„În momentul în care nu câștigi, îți pui întrebări cum să o faci. Problema este că nu am înscris, în primul meci am jucat în zece oameni, dar aștept mult mai mult de la jucători. Sper să avem mai multă încredere, sunt câțiva jucători tineri care ar putea progresa mult mai mult. A revenit Săndulescu, nu am primit gol față de meciurile trecute, Velcovici încă nu este apt pentru 90 de minute. Cred că a fost o decizie bună să-l folosesc pe Săndulescu fundaș central, având în vedere greșelile impardonabile din ultimele meciuri. Am mai jucat și un meci amical în care am primit cinci goluri de la o echipă de nivel inferior. Echipele sunt foarte echilibrate ca valoare, putem câștiga și la Vâlcea și la Târgu Mureș”, a delarat Papură.

„Am întâlnit o echipă care s-a grupat foarte bine”

Tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, Corneliu Papură, a declarat că rezultatul cu Luceafărul Oradea este oarecum echitabil, ținând cont de ocazia mare a adversarilor.

„Nu am avut numeroase ocazii de a marca, dar au fost câteva, trebuia să înscriem. Am întâlnit o echipă care s-a grupat foarte bine, știam asta, în momentul în care nu înscri, nici nu ai spații, este greu să îți creezi ocazii. Echipa adversă a mizat pe un contraatac, având jucători de viteză, asta și-a propus, să se retragă, să ne închidă spațiile. Am avut câteva oportunități, trebuia să nu le ratăm. În momentul în care jucăm cu o echipă agresivă, bine organizată, au stat bine fizic, este greu să câștigi dacă nu înscri din situațiile pe care le ai. Cred că ne-a lipsit și puțin șansa, la acel șut al lui Vîlcică, dar trebuie să recunoaște că pe o contră, adversarul putea înscrie. Era nedrept dacă pierdeam”, a mai spus Papură.

FC Olt Slatina se află pe ultimul loc, înregistrând o victorie, cinci remize și patru înfrângeri.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:13 Campionat
Pe aceeași temă