ALRO țintește victoria în Zăvoi

11 Nov. 2011, 09:24 Campionat
ALRO țintește victoria** în Zăvoi

Cu maximum de puncte acumulate în ultimele patru etape de campionat, echipa slătineană va încerca să bifeze un nou succes sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, în partida în care îi va avea ca adversari pe cei de la CSM.

De la numirea lui Daniel Mogoșanu ca „principal” pe banca tehnică având victorii pe linie în meciurile susținute în deplasare, aluminiștii merg în Zăvoi cu gândul de a-și continua ascensiunea în clasament. Pe stadionul „Municipal”, slătinenii vor întâlni CSM Râmnicu Vâlcea, formație aflată pe poziția a 12-a în ierarhia seriei, care luptă pentru evitarea retrogradării. Un eventual succes în această confruntare i-ar duce pe elevii lui Mogoșanu mai aproape de primele locuri, iar pauza competițională ar fi una liniștită după începutul ratat de sezon.

„Va fi joc greu, plecăm de la premisa de a câștiga”

Antrenorul celor de la Alro crede că formația pe care o pregătește nu va avea o misiune ușoară în meciul din week-end, însă își dorește ca elevii săi să încheie neînvinși disputa cu vâlcenii.

„Legat de joc, e important ca noi să avem continuitate în rezultate. Suntem aproape de finalul turului de campionat și trebuie să reușim să revenim cu un rezultat pozitiv de la Râmnicu Vâlcea. Plecăm de la premisa de a câștiga jocul, însă și cu un egal, până la urmă e un punct luat. Vom vedea la final ce vom reuși. Va fi un meci greu, pentru că și ei se află într-o situație destul de delicată, la minus doi la adevăr și nu-și vor permite să piardă puncte acasă”, a spus Mogoșanu.

„Sper să continuăm parcursul din meciurile din deplasare, n-am pierdut niciun joc în partidele anterioare. Probleme pot exista la fiecare joc, în măsura în care nu ești conectat. În etapa trecută probabil că n-a fost unul din meciurile reușite, m-a bucurat rezultatul, nu și jocul. Până la urmă, eu cred că după o perioadă de patru-cinci meciuri, a urmat jocul ăsta care a fost puțin mai slab. Am discutat, a fost o analiză cu jucătorii. Eu cred în continuare că vom avea o evoluție foarte bună. Sper din tot sufletul să reușim o partidă bună și să venim cu puncte”, a adăugat „principalul” aluminiștilor, care pentru această întâlnire nu va putea apela la serviciile goalkeeper-ului Marinescu – accidentat.

Partida dintre CSM Râmnicu Vâlcea și Alro Slatina se va disputa cu începere de la ora 11.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri având următoarea alcătuire: Mihai Ene (București) – la centru, Adrian Udrea (Târgu Jiu) și Gabriela Dănănae (București) – asistenți. Observatorii meciului sunt Iulian Spătaru (Timișoara) și Cristinel Ristache (Reșița).

sursa: Gazeta Nouă

11 Nov. 2011, 09:24 Campionat
Pe aceeași temă