ALRO joacă pentru trei puncte cu „lanterna”

04 Nov. 2011, 14:07 Campionat
ALRO joacă pentru** trei puncte cu „lanterna

Formația pregătită de Daniel Mogoșanu are oportunitatea de a continua seria victoriilor obținute în precedentele etape în partida în care va primi vizita ultimei clasate în ierarhia seriei, Arieșul Turda.

După un început ratat de stagiune, aluminiștii par să fi regăsit drumul succeselor pe care le ofereau publicului slătinean în trecuta ediție de campionat. Ultimele rezultate au propulsat echipa de la malul Oltului pe o poziție la jumătatea clasamentului, iar ascensiunea poate continua sâmbătă, în runda cu numărul 12 a sezonului. Pe „1 Mai” vine Arieșul Turda, formație aflată în postura de „lanternă roșie” a seriei, iar elevii lui Mogoșanu au o bună ocazie de a bifa a doua victorie pe teren propriu din această toamnă.

„Au jucători cu experiență, o să avem mare grijă”

Deși echipa ardeleană ar putea fi considerată un adversar accesibil, „principalul” celor de la Alro spune că întâlnirea trebuie tratată cu maximă atenție.

„Am spus de fiecare dată că nicio formație nu e favorită. Legat de acest joc, Arieșul Turda a trecut la fel ca și noi printr-o perioadă extrem de grea de început de campionat, în care nu s-a regăsit. La un moment dat au schimbat antrenorul și se pare că în ultima perioadă sunt în creștere, au reușit să câștige, cu destule emoții într-adevăr, ultimul meci acasă cu FC Bihor. Eu zic că trebuie să avem mare grijă, pentru că, uitându-mă pe lotul pe care îl au, nu neapărat la poziția din clasament, e o echipă cu jucători cu experiență. Trebuie să acordăm mare atenție acestui joc și să nu luăm lucrurile așa de ușor, pentru că vom avea un meci extrem de greu. Se pot întâmpla surprize, dacă la momentul jocului nu ești pregătit pentru ceea ce urmează, vei avea probleme cu oricare dintre echipe. Eu cred în continuare că Arieșul Turda nu e o formație oarecare”, a declarat Daniel Mogoșanu.

Partida dintre Alro Slatina și Arieșul Turda se va disputa cu începere de la ora 11.00 și va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Ionel Ivan (Brăila), ajutat la cele două tușe de Silviu Haramuz (Reșița) și Petruța Iugulescu (Târgoviște). Observatorii meciului sunt Grigore Tomoioagă (Râmnicu Vâlcea) și Vasile Florea (București).

sursa: Gazeta Nouă

04 Nov. 2011, 14:07 Campionat
Pe aceeași temă