ALRO caută victoria în vest

16 Sep. 2011, 10:25 Campionat
ALRO caută** victoria în vest

Aflată într-o situație dificilă în clasament, echipa slătineană încearcă să obțină un rezultat pozitiv la Arad, în partida în care va avea ca adversară o formație de tradiție a fotbalului românesc, UTA.

Într-o ediție de campionat al cărei obiectiv este promovarea, aluminiștii se află încă în căutarea primei victorii a sezonului. Cu doar două puncte acumulate în patru etape, formația pregătită de Corneliu Papură abordează confruntarea de astăzi cu UTA din postura de ocupantă a penultimului loc în ierarhia seriei. Pe stadionul „Francisc Neumann”, slătinenii vor încerca să încheie neînvinși o partidă în care vor întâlni o formație arădeană ce nu a simțit încă gustul succesului pe teren propriu în acest început de stagiune.

„Principalul” echipei gazdă, Roland Nagy, care pentru acest joc nu va putea conta pe serviciile lui Nădăban, speră ca elevii săi să aibă o prestație reușită în disputa cu aluminiștii.

„Echipa a dat randament cu FC Bihor, s-ar putea să jucăm la fel și cu Alro. Dar în același timp, e un meci acasă, ne gândim la un atacant în plus. Până la ora meciului vom cântări bine decizia ce o vom lua cu privire la alcătuirea echipei”, a declarat Nagy, conform sportarad.ro.

Lipsește Stancu

Deși se spera ca până la ora jocului să poată fi recuperat, fundașul stânga Ionuț Stancu nu va evolua în întâlnirea de la Arad. Lotul formației de pe Olt a făcut, ieri, deplasarea în vestul țării, fotbaliștii aflați sub comanda lui Papură susținând aseară și un antrenament.

„La două puncte, nu prea avem ce să vorbim. Nu mai facem supoziții înaintea meciului, să facă alții… Să vedem cât ne mai suportă pe aici”, a spus președintele executiv Jane Nițulescu, care afirmă că, indiferent de rezultatul partidei, antrenorii Corneliu Papură și Daniel Mogoșanu vor rămâne la cârma echipei.

Întâlnirea dintre UTA Arad și Alro Slatina se va disputa cu începere de la ora 19.30 și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Cluj Napoca având următoarea componență: Teodora Albon – la centru, Ionuț Câmpeanu și Claudiu Lucaciu – asistenți. Observatorii meciului sunt Traian Marcu (Sibiu) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

sursa: Gazeta Nouă

16 Sep. 2011, 10:25 Campionat
Pe aceeași temă