ALRO a urcta pe 5 fără să joace! „Ne dorim să încheiem cu fruntea sus”

17 May. 2012, 16:52 Campionat
ALRO a urcta pe 5 fără să joace!**

Victorie la masa verde pentru o ascensiune de două locuri în clasament. Alro a urcat pe poziția a cincea, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Arieșul Turda. Formația slătineană se află la șapte puncte distanță de podium. Dacă în seria Vest a Ligii a II-a celelalte echipe au evoluat în etapa intermediară de miercuri, aluminiștii au avut zi de pauză.

Decizia oficialilor Arieșului de a retrage gruparea ardeleană din campionat în pauza competițională a adus fiecărei formații în retur o victorie la masa verde. Cele trei puncte au dus echipa de pe malul Oltului pe locul al cincilea, însă ultima treaptă a podiumului rămâne departe.

Cu trei etape înaintea încheierii sezonului, Alro are de recuperat o diferență de șapte puncte față de Gaz Metan Severin, formație care ar putea disputa un meci de baraj pentru promovarea în Liga I. Sâmbătă, în runda cu numărul 28, slătinenii vor primi vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, într-un joc în care speră să se impună.

„Ne dorim să încheiem această campanie cu fruntea sus, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. Sunt ultimele noastre meciuri pe teren propriu. Le tratăm ca pe fiecare meci, la victorie, și vrem să câștigăm cele trei puncte”, a spus mijlocașul Gabriel Precup.

Partida dintre Alro Slatina și CSM Râmnicu Vâlcea se va disputa cu începere de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai”.

Sursa: Olt TV

17 May. 2012, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă