Alin Gligor: „Dacă nu eram optimist poate deja plecam”

Mihai Andries 11 Feb. 2013, 18:30 Campionat
Alin Gligor:** „Dacă nu eram optimist poate deja plecam

UTA continuă să se zbată într-o incertitudine aproape insuportabilă, atâta timp cât până la reluarea campionatului a mai rămas ceva mai puțin de o lună. Toate speranțele Bătrânei Doamne se leagă acum de omul de afaceri clujean Adrian Marțian, care de câteva săptămâni negociază, dar încă nu aduce bani în club, fapt pentru care oficializarea preluării pachetului majoritar de acțiuni se amână la nesfârșit. În paralel, echipa se pregătește pe plan local, în așteptarea veștilor bune.

Noi ne pregătim normal, tot ce ne rămâne de făcut este să mai așteptăm câteva zile, nu cred că pățim nimic dacă venim și ne facem treaba, plus că ne pregătim și pentru noi. Dacă nu eram optimist poate deja plecam, dar eu am speranțe că situația se va rezolva. UTA este UTA și nu va muri niciodată. Am înțeles că dacă va veni domnul Marțian, ne va plăti două salarii restante și ne vom continua treaba„, ne-a declarat căpitanul Alin Gligor. Chiar dacă sunt în urmă cu pregătirea, utiștii sunt optimiști și se gândesc până și la promovare.

Ne gândim și la promovare, de aceea ne antrenăm în fiecare zi. Nouă puncte nu sunt multe, iar dacă ne gândim că jucăm cu Poli în prima etapă a returului, pot rămâne șase. În vară ne-am pregătit trei luni și am jucat două, și ați văzut că nu am avut rezultate deosebite, acum sperăm să ne pregătim mai puțin iar rezultatele să fie bune. Am avut oferte de la Măciuca și Târgu Mureș, dar mă gândesc doar la UTA, vreau să rămân aici”, mai spune Alin Gligor.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 11 Feb. 2013, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă