Alin Artimon: „Suntem singurii care am câștigat ceva din acest joc”

03 Jun. 2012, 04:39 Campionat
Alin Artimon:** „Suntem singurii care am câștigat ceva din acest joc

Plecat din clubul timișorean la începutul returului pentru a prelua banca lui CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon s-a declarat dezamăgit de soarta lui Poli. Antrenorul a adăugat că partida de pe „Dan Păltinișanu” a fost un câștig pentru echipa sa.

„În acest moment e mai puțin important rezultatul, sper, ca timișorean, ca Poli să rămână măcar în liga aceasta. Despre joc, e important pentru tinerii pe care-i antrenez, jucătorii s-au simțit importanți pe un stadion din Liga I. Suntem singurii care am câștigat ceva din jocul acesta. Nu știam situația din clasament. Știam că oricum nu contează punctele pentru că nu se socotesc pentru Poli. Am reușit o serie bună de rezultate. Echipa arată un potențial de luat în seamă. Vom vedea pe viitor. Probabil că rămân. Sper ca regulamentul să se schimbe. Sper să apară o portiță, un loc cadou cum se vehiculează pentru Craiova. Dar am senzația că pentru Timișoara nu vor fi surprize plăcute”, a declarat Artmon.

Acesta a urmărit partida cu Poli din tribuna a doua a stadionului, ispășind astfel etapa de suspendare dictată după jocul cu FC Olt.

CSM Râmnicu Vâlcea a remizat la Timișoara, scor 2-2, rezultat în urma căruia a terminat sezonul pe locul 11.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

03 Jun. 2012, 04:39 Campionat
Pe aceeași temă