Alexandru Andrași este noul președinte al FCM Târgu Mureș

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 23:11 Campionat

Fostul jucător al Stelei și al Rapidului, Sandu Andrași este noul președinte al echipei FCM Târgu Mureș, înlocuindu-l pe fostul arbitru, Anton Heleșteanu. Cel care a înscris în poarta marelui Zenga își dorește ca echipa sa să câștige ultimele două etape rămase de disputat din acest tur de campionat pentru a pregăti în liniște, din iarnă, noua strategie a clubului.

„ÂœÎmi doresc ca în cele două etape rămase să câștigăm toate punctele. Vrem să revenim în prima ligă și voi face tot posibilul pentru a realiza această performanță. Dacă eu sunt în această funcție, înseamnă că vreau să dau totul fotbalului, așa cum și el mi-a dat mie. Pentru mine fotbalul este totul!

Echipa este în reconstrucție și ne dorim să reușim să facem o echipă care să se bată cu granzii Ligii I, oamenii de aici fiind avizi după fotbal. Avem doi trei jucători care cochetează cu loturile naționale de juniori, iar dacă nu avem grijă de aceste talente nu putem să ne ridicăm cu pretenții în viitor”€œ, a declarat Alexandru Andrași, în emisiunea „€œFotbal la matineu”.

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 23:11 Campionat
Pe aceeași temă