Alex Pelici revine ca principal la Voința Sibiu

Publicat: 16 Sep. 2012, 23:49 Actualizat: 16 Sep. 2012, 23:52 Campionat
Alex Pelici revine  ca principal la Voința Sibiu

Ioan Hămbășan, președintele CSU Voința Sibiu, și antrenorul Alexandru Pelici au ajuns la un acord, în această seară, după ce Cezar Zamfir, cel care a asigurat interimatul, i-a anunțat pe oficialii sibieni că nu își dorește să mai continue. Pelici se va prezenta la antrenamente marți.

„Îi mulțumim lui Cezar Zamfir pentru ce a făcut pentru noi, în aceste săptămâni. Aceasta a fost înțelegerea, îl rugasem să stea două săptămâni, până se limpezesc cât de cât apele. Am ajuns la o înțelegere cu Alex Pelici. De marți va fi la antrenamente. Luni, de pregătirea echipei se va ocupa Neluțu Luca. Odată cu Pelici, la echipă vor mai reveni câțiva jucători care s-au aflat în lot în sezonul precedent”, a declarat Hămbășan.

Hămbășan despre blaturile Voinței: „Vom dovedi că totul este doar scorneală

Totodată, oficialul sibian a anunțat că noul antrenor va fi prezentat într-o conferință de presă ce va avea loc miercuri, la stadion. Cu aceeași ocazie, Ioan Hămbășan va face referiri la informațiile apărute în ultima săptămână în mass-media ce, susține el, aruncă într-o situație neplăcută clubul sibian. „Vom demonstra că suntem victimele unei înscenări, ale unui șantaj. Există un jucător care vrea să facă rău acestei echipe, dar nu o să reușească. Vom dovedi că totul este doar scorneală, că nu este nimic adevărat din cele ce au apărut în mass-media”, a mai adăugat oficialul sibian.

Articol scris de Dragoș POPESCU

Publicat: 16 Sep. 2012, 23:49 Actualizat: 16 Sep. 2012, 23:52 Campionat
Pe aceeași temă