Alex Pelici revine ca principal la Voința Sibiu

16 Sep. 2012, 23:49 Campionat
Alex Pelici revine** ca principal la Voința Sibiu

Ioan Hămbășan, președintele CSU Voința Sibiu, și antrenorul Alexandru Pelici au ajuns la un acord, în această seară, după ce Cezar Zamfir, cel care a asigurat interimatul, i-a anunțat pe oficialii sibieni că nu își dorește să mai continue. Pelici se va prezenta la antrenamente marți.

„Îi mulțumim lui Cezar Zamfir pentru ce a făcut pentru noi, în aceste săptămâni. Aceasta a fost înțelegerea, îl rugasem să stea două săptămâni, până se limpezesc cât de cât apele. Am ajuns la o înțelegere cu Alex Pelici. De marți va fi la antrenamente. Luni, de pregătirea echipei se va ocupa Neluțu Luca. Odată cu Pelici, la echipă vor mai reveni câțiva jucători care s-au aflat în lot în sezonul precedent”, a declarat Hămbășan.

Hămbășan despre blaturile Voinței: „Vom dovedi că totul este doar scorneală

Totodată, oficialul sibian a anunțat că noul antrenor va fi prezentat într-o conferință de presă ce va avea loc miercuri, la stadion. Cu aceeași ocazie, Ioan Hămbășan va face referiri la informațiile apărute în ultima săptămână în mass-media ce, susține el, aruncă într-o situație neplăcută clubul sibian. „Vom demonstra că suntem victimele unei înscenări, ale unui șantaj. Există un jucător care vrea să facă rău acestei echipe, dar nu o să reușească. Vom dovedi că totul este doar scorneală, că nu este nimic adevărat din cele ce au apărut în mass-media”, a mai adăugat oficialul sibian.

Articol scris de Dragoș POPESCU

16 Sep. 2012, 23:49 Campionat
Pe aceeași temă