Albaiulienii atacă dur arbitrajul!

29 Mar. 2009, 16:47 Campionat
Albaiulienii atacă dur arbitrajul!

Egalul nul cu Drobeta nu a fost pe placul uniriștilor. Aceștia au criticat maniera în care arbitrul Georgian Ionescu a condus meciul.
 

 

"Norocul nostru a fost televizarea jocului, că altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. De mult n-am mai văzut un arbitraj în asemenea hal, un alt incovenient fiind starea proastă a terenului. Pentru Drobeta s-au terminat visele de promovare, iar pe noi ne așteaptă partide de foc", a apreciat fundașul dreapta Mircea Rus.
 

 

"Arbitrajul a fost într-o singură direcție și pe viitor ne așteptăm la asemenea scenarii. Orice punct realizat în deplasare este un câștig pentru Unirea, mai ales împotriva unei grupări cu pretenții. Am stopat Drobeta, vrem să batem «U» Cluj și apoi la Inter Pitești pentru a dovedi cine-i cea mai bună echipă din serie", a completat portarul Gabriel Rotaru.
 

 

"Un rezultat echitabil, înmpotriva unei formații redutabile în jocurile interne. Starea terenului și-a pus amprenta pe calitatea jocului, dar judecând la rece am scos un punct extrem de important. Arbitrajul îl putem considera bun… pentru contracandidatele noastre", a punctat "căpitanul" Răzvan Dâlbea.
 

 

Unirea este după 22 de etape pe locul 2, având același număr de puncte ca și FCM Târgu Mureș, ocupanta primului loc.
 

 

articol scris de Dan UDREA

 

29 Mar. 2009, 16:47 Campionat
Pe aceeași temă