Restart neconvingător pentru echipele Drobetei Turnu Severin și Orșova

Restart neconvingător pentru echipele Drobetei Turnu Severin și Orșova

Echipele municipiilor Drobeta Turnu Severin și Orșova nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, în runda inaugurală a Ligii a IV-a Mehedinți.

Revenită după o pauză de 6 ani în campionatul județean, AS Dierna Orșova a fost învinsă cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Strehaia. Claudiu Topală (51) și Andrei Mătușoiu (86) au marcat pentru echipa preluată de Mircea Danciu, care a devenit primul lider al Ligii a IV-a Mehedinți.

Cu 3-2 a dispus Viitorul Șimian de Recolta Dănceu, prin golurile lui Mădălin Mătăsăreanu (8) și Eusebiu Firu (51, 74), respectiv Robert Țogoe (82) și Cristian Boboescu (87).

Întărită cu câțiva jucători de la defuncta Pandurii Cerneți, echipa din Șimian speră într-o clasare pe podium, după ce a încheiat sezonul precedent pe penultimul loc.

ACS Drobeta, fără gol, dar cu punct

În etapa I a actualei stagiuni, AS Corcova a dispus cu 1-0 de Viitorul Cujmir, prin reușita lui Eduard Tița, din prelungirile partidei. Din minutul 8, gazdele au jucat în inferioritate numerică.

Fără gol s-a încheiat jocul  ACS Drobeta – Dunărea Pristol. Echipa antrenată de Relu Țurai putea câștiga, dar a  trimis balonul în bară, în penultimul minut, spre dezamăgirea celor 100 de spectatori aflați în tribunele Stadionului Termo.

Rezultatele etapei 1:

Viitorul Șimian – Recolta Dănceu    3-2
CS Strehaia – Dierna Orșova        2-0
AS Corcova – Viitorul Cujmir    1-0
ACS Drobeta – Dunărea Pristol    0-0

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă