„Alb-roșii” au o zi în plus pentru pregătirea derby-ului cu ALRO Slatina

27 Mar. 2012, 11:31 Campionat
„Alb-roșii

UTA e serios implicată în lupta pentru locul trei ce s-ar putea dovedi promovabil la finalul sezonului, însă arădenii sunt puși la grea încercare în următoarea săptămână.

În numai opt zile, „alb-roșii” au deplasări lungi în sudul țării și o găzduiesc pe FC Bihor în runda intermediară, punctele puse în joc fiind foarte prețioase.

Partida de sâmbătă, din Zăvoi, este programată la ora 11, postul Digisport, ce are contract cu gruparea din Oltenia, neanunțând până aseară dacă va transmite în direct meciul. Nici următoarea confruntare a „textiliștilor”, derby-ul zonal cu FC Bihor, ar putea să nu se vadă pe sticlă și asta pentru că etapa mai programează „ciocnirea” dintre primele două clasate, Poli Timișoara și Gloria Bistrița.

În schimb, fanii „Bătrânei Doamne” își vor putea urmări cu siguranță favoriții pe micile ecrane cu ocazia disputei de la Slatina.

Întâlnirea dintre ALRO și UTA, un adevărat meci direct pentru locul trei va avea loc duminică, 8 aprilie, de la ora 11 și va fi transmis de Dolce Sport.

De la confruntarea cu „roș-albaștrii” de pe Crișul Repede și cea din județul Olt, arădenii au o zi în plus pentru a pregăti importantul duel cu echipa lui Mogoșanu.

sursa: Sport Arad

27 Mar. 2012, 11:31 Campionat
Pe aceeași temă