Alarmă falsă cu accidentarea lui Sandu! „Am simțit o trăsnitură și m-am speriat”

21 Oct. 2011, 20:05 Campionat
Alarmă falsă cu accidentarea lui Sandu!**

Autorul singului gol al meciului dintre FC Timioara și Chindia Târgoviște, scor 1-0, Florin Sandu a părăsit terenul pe targă și cu gâtul imobilizat după un duel în minutul 97. Accidentarea mijlocașului s-a dovenit a fi doar o sperietură, după câteva investigații, acesta declarând că totul a fost o alarmă falsă.

„A fost un duel la cap, am căzut, am simțit o trăsnitură și m-am speriat. Până la urmă, după ce mi s-au făcut niște teste, am văzut că totul e ok.”, a spus Sandu.

Despre golul ce le-a adus cele trei puncte timișorenilor, mijlocașul a ținut să-i mulțumească antrenorului pentru că i-a acordat încredere. „Vreau în primul rând să-i mulțumesc domnului antrenor, care mi-a demonstrat că nu are nimic cu nimeni și mi-a acordat șansa să joc. Nu că l-am bănuit că ar avea ceva cu mine, dar știi cum suntem noi fotbaliștii când nu jucăm, suntem supărăți și avem nebuniile noastre.”

Cât despre o eventuală titularizate în meciul de Cupă cu Steaua, Sandu îl lasă pe Velcea să decidă pe mâna cui va merge. „Nu știu. Stau cu capul plecat și îl las pe antrenor să decidă.”, a încheiat autorul golului victoriei lui Poli cu Chindia.

În urma celor trei puncte câștigate în această seară, FC Timișoara a egalat, cel puțin pentru o zi, liderul Gloria Bistrița. În cele 10 etape disputate până acum în Liga 2, bănățenii au acumulat 21 de puncte.

Articol scris de Radu FAUR

21 Oct. 2011, 20:05 Campionat
Pe aceeași temă