Afumațiul și-a întrerupt la Pitești ascensiunea și seria pozitivă de 12 meciuri de invincibilitate. Neagu: „Rezultatul e mincinos. Sunt dezamăgit”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2017, 14:38 Campionat
Afumațiul și-a întrerupt la Pitești ascensiunea și seria pozitivă de 12 meciuri de invincibilitate.** Neagu:

Seria de 12 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat și cupă s-a întrerupt pentru CS Afumați la Pitești, acolo unde a cedat cu 1-2 în fața echipei FC Argeș. Însuccesul din Trivale, după șapte meciuri cu victorii, a coborât gruparea de lângă București o poziție în clasament, pe locul 5. În schimb, după acceastă victorie, FC Argeș a acumulat 22 de puncte și a urcat pe locul 8.

Vasile Neagu, antrenorul celor de la CS Afumați consideră că echipa sa merita să plece cu un punct din confruntarea cu FC Argeș. Oficialul ilfovenilor a comentat și una din cele două deciziile eronate ale brigăzii de arbitri.

Neagu consideră că jucătorii săi au intrat pe teren prea siguri de victorie și au primit foarte ușor două goluri. „Sunt foarte nemulțumit de rezultat. După aspectul jocului consider că rezultatul meciului este unul mincinos. Gazdele și-au dorit foarte mult victoria și au obținut-o în final. Cum este la fotbal, ocaziile se răzbună. Dacă marcam în prima parte în care am avut ocaziile clare, poate altfel era soarta acestui meci. Felicit adversarul pentru victorie. La golul anulat al celor de la FC Argeș, dacă asistentul de pe partea aceea era mai atent și ridica fanionul, nu se ajungea la acel carambol. A fost un offside clar. Consider că în final a procedat corect. Dacă nu proceda așa era o viciere de rezultat. FC Argeș este o echipă care și-a dorit foarte mult victoria. A avut determinare. Sper să crească și ca joc. Din dorința de a juca, au vrut să ajungă cu mingea foarte repede la poartă. Nu au avut o construcție atât de bună. La ambele goluri primite, nu consider că a fost o nesincronizare. Poate a fost o relaxare în rândul jucătorilor mei. Și la primul gol s-a ajuns cu ușurință. Mingea căzută au lăsat-o în așteptare. Și la golul doi a fost la fel. Au încercat să iasă la intercepție și nu au plecat cu adversarul. Două goluri primite cu o foarte mare ușurință. Nu neapărat că eram atât de încrezător în victorie, dar jocul bun al echipei mă făcea să sper. Noi jucăm la fel în toate meciurile. Sunt dezamăgit că nu am luat cele trei puncte. Nu mergeam la egal nici pe finalul partidei. Suntem o echipă care nu refuză jocul. Sunt dezamăgit de rezultat. Am întâlnit o echipă care și-a dorit foarte mult să-și revină din punct de vedere moral și al jocului. Au reușit acest lucru”, a spus Vasile Neagu.

În etapa următoare, CS Afumați joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 09 Nov. 2017, 14:38 Campionat
Pe aceeași temă