Afumațiul a pierdut cu UTA după ce a condus. Neagu: „Este inadmisibil să nu putem controla jocul în fața unei echipe cu foarte mulți tineri”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Mar. 2018, 17:12 Actualizat: 25 Mar. 2018, 17:13 Campionat
Afumațiul a pierdut cu UTA după ce a condus.  Neagu: „Este inadmisibil să nu putem controla jocul în fața unei echipe cu foarte mulți tineri”

Dacă pe teren propriu, Afumațiul are doar rezultate pozitive în fața UTA-ei, în județul Arad lucrurile merg în sensul dorit de „roș-albi”. Ca și în stagiunea trecută, ilfovenii au plecat cu mâna goală de pe terenul „Bătrânei Doamne”, doar că în toamna anului 2016 pierdeau tot cu scorul de 2-1 pe „Motorul”.

Nici stadionul „Otto Greffner” din Șiria nu le-a purtat mai mult noroc „galben-albaștrilor”, care se îndepărtează tot mai mult de locul de baraj pentru promovarea în Liga 1.

„În primul rând, consider că UTA și-a dorit victoria mai mult decât noi. De obicei, așa se întâmplă când o echipă are nevoie de puncte, iar cealaltă este într-o zonă în care își permite să joace relaxat. Felicit UTA pentru victoria de astăzi și sper ca de astăzi, pentru că respect foarte mult această echipă, să apară și reconcilierea dintre suporteri și club. Și fanii fac parte din joc, sunt un aliat important al echipei. Așadar, sper în reconciliere și pentru că domnul profesor Popa e un om cu experiență și rezultate și merită respect”, a spus la final Vasile Neagu, antrenorul principal al celor de la CS Afumați.

Ratarea lui Mugurel Dedu de la punctul cu var a fost unul dintre momentele cheie ale confruntării. Afumațiul avea deja 1-0 pe tabelă, după reușita foarte frumoasă a lui :tefan Vasile, dar Bodea a ghicit intenția golgheterului ilfovenilor. „Într-adevăr, dacă am fi înscris din acel penalty, la 2-0 altfel era jocul. Sigur, nu ne puteam relaxa nici la acel scor, dar, poate, am fi evoluat mai dezinvolt. A fost un moment psihologic, dar nu trebuia să ne toarne plumb în picioare. După ratarea lui Dedu am făcut pasul în spate, adversarul a ieșit la joc și-a creat câteva ocazii și golul plutea în aer”, a adăugat „principalul” ilfovenilor.

Ajunsă la 8 puncte în spatele Chindiei, Afumațiul pare să fi pierdut trenul spre locul de baraj. „Sunt dezamăgit de rezultat și de jocul echipei mele, am pierdut trei puncte ce ne îndepărtează de locul 3. Mai mult, după acest joc trebuie să tragem semnale de alarmă. Chiar dacă am avut ocazii de a marca, este inadmisibil să nu putem să controla jocul cu UTA, care are în componență foarte mulți jucători tineri cu care nu trebuia să avem emoții astăzi. I-am dus la joc, nici măcar nu dau vine pe terenul moale, căci ambele echipei au jucat în aceleași condiții. Dar, a fost cât se poate de evident, UTA și-a dorit mai mult victoria și a și obținut-o”, a mai punctat Neagu.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Mar. 2018, 17:12 Actualizat: 25 Mar. 2018, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă