Aerostarul o ia în jos! Florin Bratu, la a doua înfrângere consecutivă cu băcăuanii: „A fost greu, dar nu am făcut un joc rău”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2018, 17:30 Campionat

S-a dus entuziasmul la Aerostar după numirea ca antrenor a lui Florin Bratu. După trei victorii consecutive obținute după ce fostul dinamovist a fost instalat pe banca tehnică, echipa băcăuană a ajuns acum la două înfrângeri una după alta și a picat, din nou, pe loc retrogradabil.

Eșecul din deplasarea de la Academica Clinceni (1-2) a fost urmat în weekendul trecut de o înfrângere pe teren propriu cu Sportul Snagov (0-2). Meciul cu echipa care a egalat, cu acest prilej, liderul Chindia, s-a desfășurat pe un teren înghețat, într-o atmosferă de iarnă. Alexandru Ioniță a deschis scorul rapid, încă din minutul 5, iar atacantul Dragoș Huiban (72′) a închis tabela și a îndreptat toate punctele către Snagov.

La final, antrenorul Florin Bratu a spus că plusul de experiență al ilfovenilor s-a dovedit decisiv. „A fost greu, în condițiile în care noi suntem o echipă care luptă pentru rămânerea în liga secundă, în timp ce Snagovul are pretenții îndreptățite la promovarea în primul eșalon. Consider că nu am făcut un joc rău, am avut ocazii de a marca, am avut și o bară, însă plusul de experiență de care beneficiază unii jucători ai Snagovului a făcut diferența. Mergem la Balotești pentru a acumula puncte. Cu o atitudine pozitivă și cu un joc bun, cred că putem face acest lucru”, a spus Bratu, citat de Deșteptarea.

Cu 18 puncte, Aerostar a picat pe locul 16, ultimul retrogradabil, și are un punct mai puțin decât următoarele două clasate, SSC Farul și Luceafărul Oradea. Miercuri, de la ora 11:00, are un alt meci cu implicații în lupta pentru evitarea retrogradării, la CS Balotești (locul 18, 15 puncte), iar la finalul săptămânii, sâmbătă, de la ora 11:00, joacă la Târgu Jiu, cu Pandurii.

Foto: Aerostar Bacău

Marius ANGHEL 26 Nov. 2018, 17:30 Campionat
Pe aceeași temă