Aerostar amână să anunțe jucătorii de care se desparte. Bratu: „Dorim să devenim și mai competitivi”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2018, 19:01 Campionat
Aerostar amână să anunțe jucătorii de care se desparte.** Bratu:

Aerostar Bacău a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 cu o victorie la o diferență pe care nu și-ar fi imaginat-o niciodată. Singura reprezentantă a Moldovei în liga secundă a trecut cu 9-1 de Metaloglobus și cu cele trei puncte câștigate a urcat pe loc neretrogradabil, cu 22 de puncte, cu unul mai mult chiar decât adversara pe care tocmai a învins-o.

Dacă jucătorilor li s-a dat liber până pe 15 ianuarie, atunci când va avea loc reunirea, pentru conducători și stafful Aerostarului urmează o perioadă dificilă, în care trebuie să decidă la cine renunță și să pregătească transferurile.

„Vom face publică lista jucătorilor de care ne vom despărți de-abia după sărbători”, a spus, citat de Deșteptarea, președintele clubului băcăuan, Doru Damaschin.

„Cu siguranță că vor exista mișcări de trupe la echipă în vacanța de iarnă, deoarece dorim să devenim și mai competitivi”, a declarat antrenorul Florin Bratu, cel care în opt meciuri în care a condus Aerostarul a obținut patru victorii, un egal și trei înfrângeri.

Campionatul Ligii 2 se reia pe 23 februarie, iar Aerostar va juca atunci în deplasare la Chindia Târgoviște.

Marius ANGHEL 13 Dec. 2018, 19:01 Campionat
Pe aceeași temă