ACS Poli îl ironizează pe arbitrul meciului cu „U” Cluj. Imaginea postată pe Facebook după penalty-ul inexistent acordat echipei lui Lobonț

Octavian Vasilescu 05 May. 2019, 15:45 Campionat
ACS Poli îl ironizează pe arbitrul meciului cu

Echipa ACS Poli Timișoara a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce arbitrul Cristian Codrea a dictat un penalty inexistent în meciul cu „U” Cluj. Timișorenii au scris că primul gol a fost marcat de arbitru, nu de Mircea Axente, cel care a deschis scorul în urma acelui penalty inventat de centralul băimărean.

Momentul pe care nimeni nu l-a înțeles a avut loc în prima jumătate de oră a jocului de pe stadionul Electrica din Timișoara, în minutul 17. Atunci, Pîrvulescu a bătut o lovitură liberă din stânga careului, Bădăuță a respins simplu cu capul, din 7 metri, iar arbitrul a dictat, incredibil, penalty, deși nu a existat niciun contact clar, niciun fault, nicio cădere sau simulare. Chiar și așa, fără vreo circumstanță de fault, centralul Cristian Codrea a indicat punctul cu var, spre stupefacția gazdelor și bucuria clujenilor.

Abrudan era în spatele lui Bădăuță și nici nu a sărit la minge sau să fi avut vreun contact cu atacantul. La prima bară, Munteanu și Giurgiu se țineau reciproc, dar nici vorbă de penalty.

Jucătorii lui Răchită au rămas șocați și au încercat să afle ce s-a întâmplat. Extrem de nervos, antrenorul gazdelor, Valeriu Răchită, și-a chemat jucătorii la marginea terenului.

Jocul s-a reluat după momente bune de parlamentări, iar Mircea Axente a trimis în plasă pentru 1-0 de la punctul cu var, portarul Iulian Moldovan sărind în partea opusă.

Clujenii n-au jucat mai nimic la Timișoara, au avut noroc la situații de gol ale jucătorilor adverși, însă, pe final, au mai marcat de două ori după faze de contraatac, prin Octavian Abrudan (58′) și Cristian Gavra (74′), și au câștigat cu 3-0, continuând astfel, lupta pentru promovare.

Cu 69 de puncte acumulate, „U” Cluj s-a apropiat la un punct de Chindia (locul 2, promovabil direct), care joacă mâine la Sportul Snagov (ora 18:00). ACS Poli a rămas pe locul 18, cu 26 de puncte, la 12 puncte sub prima echipă care se salvează, și e ca și retrogradată cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Octavian Vasilescu 05 May. 2019, 15:45 Campionat
Pe aceeași temă