„A viciat rezultatul, i-am spus să își caute o altă meserie”

09 Oct. 2011, 11:49 Campionat

Turda a remizat ieri pe teren propriu cu Juventus București, scor 0-0, și rămâne „lanterna roșie” a Serii Vest, cu numai patru puncte. La finalul partidei, președintele Arieșului, Virgil Blasiu, a avut o discuție cu centralul George Cătălin Găman, acuzându-l de viciere de rezultat, pentru neacordarea cel puțin a unei lovituri de la 11 metri, la acțiunile lui Bier și Hadăr, din finalul jocului.

„I-am spus domnului Găman, dacă îl pot numi domn, că ar fi cazul să-și găsească alte preocupări, deoarece meseria de arbitru nu este pentru el. Este adevărat că nu am jucat extraordinar, dar nu pot înțelege de ce unii arbitri viciază rezultatul”, a atacat Blasiu.

Tehnicianul George Ciorceri s-a ferit să critice arbitrajul, dar a recunoscut că jocul echipei sale a fost sub așteptări. „Evoluând pe teren propriu, este mult mai greu decât în deplasare. Acasă trebuie să construim, să încercăm să găsim soluții pentru a ne crea superioritate, fapt care în jocul de sâmbătă ne-a cam lipsit. Nu reușim să depășim momentele critice din viața echipei, datorită presiunii sub care jucăm. În deplasare, este mult mai ușor, deoarece căutăm să închidem culoarele spre propria poartă și să aplicăm lecția contraatacului, așa cum s-a întâmplat la Pitești cu FC Argeș”, a declarat George Ciorceri.

articol scris de Ioan ARION

09 Oct. 2011, 11:49 Campionat
Pe aceeași temă