A doua remiză albă pe teren propriu

28 Nov. 2011, 11:29 Campionat
A doua remiză albă** pe teren propriu

Meciul terminat cu scorul de 0-0 în compania celor de la UTA Arad, a fost a doua remiză albă din acest sezon pentru echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Argeșenii au mai terminat la fel și confruntarea cu FC Bihor din etapa a noua a campionatului.

Piteștenii au jucat opt meciuri pe teren propriu în actuala stagiune și din aceste confruntări au reușit să se impună în patru partide și anume în jocurile cu Luceafărul Oradea, Mureșul Deva, FC Olt și Unirea Alba Iulia.

În alte trei partide au terminat la egalitate și aici ne referim la remiza la 2 cu Arieșul Turda și la meciurile fără gol cu FC Bihor și UTA Arad, dar au suferit și o înfrângere și aici vorbim despre jocul pierdut pe propriul teren cu Gloria Bistrița.

„Îmi pare rău că nu am câștigat în fața unui public mai numeros”

FC Argeș a încheiat turul de campionat cu o remiză alb în fața celor de la UTA Arad, confruntarea din Trivale fiind în multe momente controlată cu autoritate de către piteșteni, dar care cu toate acestea nu au putut obține toate cele trei puncte.

La conferința de presă de la finalul jocului, antrenorul piteștenilor Viorel Dumitrescu, a punctat că jocul a fost unul interesant și că elevii săi au ratat obținerea tuturor celor trei puncte. „Îmi pare rău că nu am câștigat în fața unui public numeors. Sunt de părere că am avut ocazii importante de a marca, dar pe care din păcate nu le-am fructificat. Prima repriză a fost controlată destul de clar de noi, dar din păcate am ratat câteva ocazii mari de a înscrie. În partea secundă am mizat mai mult pe cntraatac și am dominat tactic jocul. Din păcate am irosit trei sau patru contraatacuri foarte periculoase, dar in același timp au avut și ei ei vreo două ocazii de a marca. Din păcate nu am câștigat, deși am fost și singur cu portarul, am trimis mingea și în bară, dar asta este. Vă repet, îmi pare rău că nu am putut câștiga acest meci in fața unui public mult mai numeros ce a venit la stadion pentru a asista la jocul din această seară”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenoul principal al echipei FC Argeș.

sursa: Ziarul Top

28 Nov. 2011, 11:29 Campionat
Pe aceeași temă