-25% din contract! „Îmi pare rău, dar au fost puși demult în gardă”

26 Nov. 2011, 10:00 Campionat
-25% din contract!**

UTA a obținut un singur punct la Pitești și nu a atins baremul impus de conducerea clubului pentru ultimele etape ale turului. Arădenii au obținut doar 5 puncte din cele 7 solicitate și ca urmare vor suporta consecințele.

„Aștept să mă sfătuiesc și cu antrenorii, dar, probabil, voi fi nevoit să mă țin de promisiune. Contractele jucătorilor vor fi reduse cu 25%, urmând ca în retur, dacă lucrurile reintră în normal din punctul de vedere al rezultatelor, fotbaliștii să-și recupereze din bani prin prime speciale. Altfel, vor câștiga mai puțin decât și-au propus în acest sezon, căci la UTA nu putem încuraja contraperformanța. Îmi pare rău că trebuie să fac asta, dar jucătorii au fost puși demult în gardă. Dacă băteau la Pitești, pe lângă faptul că rămâneau cu contractele întregi, își luau ultimul salar până pe 10 decembrie și prima aferentă săptămâna viitoare. Așa, închidem punga”, ne-a mărturisit Giovanni Catanzariti.

Pe de altă parte, președintele „alb-roșiilor” s-a declarat destul de mulțumit de prestația echipei în Trivale. „În afara ultimele 15 minute ale primei reprize, când am riscat să primim gol, cred că echipa a jucat destul de bine. Dacă-l aveam pe Purece, am fi câștigat. Mi-am dat seama că Suslak și Miron nu sunt prea copți pentru Liga a 2-a, dar nu mă pot supăra pe ei. Per ansamblu, am făcut un meci bun. Îmi pare rău că jucătorii trebuie să plătească după acest meci, însă nu putem șterge cu buretele câteva înfrângeri rușinoase”, a adăugat italianul.

În fine, „Gio” nu crede că UTA a ieșit din lupta pentru promovare. „Atâta timp cât cele două formații din vârful clasamentului au problemele despre care se știe deja, nu se schimbă nimic după acest egal. Cu 3-4 jucători de valoare și încă unul – doi juniori pe care, cu siguranță, îi vom lua în iarnă, ne batem pentru acolo sus”, a încheiat Catanzariti, care a mai recunoscut că dorește să facă achizițiile înainte de Sărbătorile de Iarnă.

Sursa: Sport Arad

26 Nov. 2011, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă