Călin Moldovan e indiferent că FC Brașov joacă în deplasare la Timișoara manșa tur a barajului de menținere în Liga 2: ”Chiar nu aveam preferințe. Vor fi două meciuri de foc”

Adi MARICA 10 May. 2022, 15:21 Liga 2
Călin Moldovan e indiferent că FC Brașov joacă în deplasare la Timișoara manșa tur a barajului de menținere în Liga 2: ”Chiar nu aveam preferințe. Vor fi două meciuri de foc”

FC Brașov va fi echipa oaspete în manșa tur a barajului de menținere în Liga 2 cu Poli Timișoara din acest sezon, ediția 2021-2022, urmând ca returul, meciul decisiv, să aibă loc la Brașov, pe stadionul Tineretului.

La prima vedere, se poate spune că FC Brașov este avantajată în urma tragerii la sorți efectuate astăzi de FRF la Casa Fotbalului.

Călin Moldovan nu acordă nicio importanță ordinii în care se joacă meciurile de baraj de menținere în Liga 2

Totuși, antrenorul Călin Moldovan spune că nu avea nicio preferință și că echipa sa nu este avantajată de faptul că va juca meciul tur în orașul de pe Bega.

”Chiar nu aveam preferințe pentru ordinea meciurilor. Nu are nicio relevanță că vom juca manșa tur la Timișoara și returul la Brașov. Vor fi două meciuri de foc și sunt convins că nu se va tranșa nimic în manșa tur de la Timișoara”, a spus Călin Moldovan.

Moldovan a debutat la FC Brașov în jocul cu Poli Timișoara

Antrenorul Brașovului a debutat în campionat chiar într-un meci cu Poli Timișoara. Bănățenii s-au impus sub Tâmpa cu 1-0 cu golul lui Erik Gerbi, în etapa a 14-a a sezonului regular, disputat în data de 20 noiembrie 2021. De atunci și până acum s-au schimbat multe lucruri în cadrul celor două echipe.

”E frustrant să pierzi aşa. Până la golul lor am făcut un meci bun. Chiar dacă nu am avut ocazii, am avut o organizare bună, am fost agresivi. Jocul a fost echilibrat. E frustrant să încasezi un gol de maniera asta. După ce am primit golul ne-am pierdut din luciditate, am devenit haotici”, spunea Călin Moldovan după meciului din etapa a 14-a.

Moldovan e surprins că Poli Timișoara a ajuns să joace barajul de evitare a retrogradării

În sezonul de primăvară, cu câteva transferuri, brașovenii au strâns 14 puncte, insuficient pentru ca echipa să evite barajul de menținere în Liga 2.

”Pentru noi, sezonul de primăvară a fost un plus evident. Nu știu ce s-a întâmplat cu Poli de au ajuns în situația să joace barajul. Au o echipă matură, cu pretenții, cu jucători experimentați”, a spus Călin Moldovan.

De partea cealaltă, Nicolae Croitoru, antrenorul Politehnicii Timișoara, e convins că sâmbătă, 14 mai, niciuna dintre echipe nu se va impune categoric, pentru a fi sigură în retur de evitarea retrogradării în Liga 3. Jocul retur are loc sâmbăta următoare, la data de 21 mai.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-croitoru-recunoaste-ca-si-ar-fi-dorit-sa-joace-returul-barajului-cu-fc-brasov-la-timisoara-ne-dorim-ca-prin-rezultat-si-maniera-si-joc-sa-stergem-din-amaraciunea-pe-care-am-provoca-19230847

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-va-fi-gazda-primei-manse-a-barajului-de-mentinere-in-liga-2-cu-fc-brasov-cand-au-loc-jocul-tur-si-cel-retur-19230838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-play-out-in-liga-2-rezultatele-ultimei-etape-cum-arata-clasamentele-grupelor-a-si-b-cine-sunt-cele-patru-retrogradate-in-liga-3-si-ceel-doua-echipe-care-vor-juca-barajul-de-mentinere-19230314

Adi MARICA 10 May. 2022, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă