Călin Cheregi e mulțumit de strategia de la CSM Reșița, dar mai vrea întăriri pentru Liga 2: ”Încercăm să mai găsim alți doi jucători”

Andrei PASCU 29 Jun. 2023, 12:41 Liga 2
Călin Cheregi e mulțumit de strategia de la CSM Reșița, dar mai vrea întăriri pentru Liga 2: ”Încercăm să mai găsim alți doi jucători”

Călin Cheregi, antrenorul echipei CSM Reșița, este mulțumit de ce s-a întâmplat la club în urma promovării în Liga 2, în privința achizițiilor parafate până acum, dar și a modului în care s-a conturat perioada de pregătire.

Nou-promovata din Liga 3 își propune, în primul rând, în sezonul următor să nu aibă emoțiile retrogradării, iar tot ce va veni peste va fi un plus.

Călin Cheregi, mulțumit de cum s-a organizat CSM Reșița până acum

CSM Reșița a reușit să stabilească locația stagiului de pregătire, în primă fază având mai multe soluții în plan, Serbia, Slovenia și Austria. S-a mers pe varianta Slovenia, cantonament care va avea loc în luna iulie, în perioada 10-21. Acolo se vor disputa și câteva partide de verificare.

Antrenorul Călin Cheregi a reușit să mai ia și alte teste, după revenirea în țară, cu Viitorul Pandurii și cu Viitorul Șimian, în ultimele zile ale lunii iulie. Va fi un moment în care va încerca să integreze jucătorii aduși în această vară de CSM Reșița, dar și să analizeze mai bine lipsurile și să vadă dacă e nevoie și de aducerea altor jucători.

  • Ionuţ Rus (23 de ani, ex Ripensia) Andrei Răuţă (27 de ani, ex Metaloglobus), Laurenţiu Maxim (19 ani, ex SC Oţelul), Mihai Dolghi (20 de ani, ex Viitorul Cluj- Liga 3), Alexandru Sabău (24 de ani, ex Steaua) și Ciprian Rus (32 de ani, ex Unirea Slobozia) sunt jucătorii aduși până acum de CSM Reșița.

În săptămânile care au trecut de când am promovat, am avut foarte multe lucruri de pus la punct. Sper ca această muncă să se vadă. A trebuit să facem o evaluare concretă a lotului de jucători și am reușit să aducem câțiva fotbaliști care cu siguranță că vor aduce un plus de calitate în jocul nostru.

Pregătirea va avea loc la baza proprie, apoi vom avea un cantonament în Slovenia. Perioada de preătire se va întinde pe șase săptămâni. În Slovenia vom juca trei meciuri de pregătire, iar când vom reveni vom mai susține încă două, cu Viitorul Târgu Jiu, la data de 26 iulie, și cu Viitorul Șimian, la 29 iulie.

Suntem conștienți cu toții că urmează un campionat greu, împotriva unor echipe care au avut o campanie interesantă de transferuri. Multe echipe și-au declarat ca și obiectiv promovarea în Liga 1 și este clar că va fi un campionat disputat. Cred că suntem în măsura în care să facem o surpriză frumoasă, mai ales că avem foarte mulți suporteri lângă echipă.

Până în momentul de față sunt mulțumit de transferuri. Încercăm în această perioadă să mai găsim alți doi jucători, dar în primul rând îmi doresc calitate. Liga 2 este o competiție foarte echilibrată. Am preferat să menținem nucleul de jucători cu care am promovat.

Avem jucători tineri de perspectivă, dar mai au mult de muncit până să facă pasul către marea performanță!”, a declarat Călin Cheregi.

CSM Reșița va continua să schimbe la nivelul lotului

CSM Reșița s-a despărțit și de cinci jucători până în acest moment. La formația nou-promovată nu vor mai continua Cristian Zimmermann (40 de ani), Laurențiu Breșneni (39 de ani), Robert Petre (26 de ani), Alexandru Dane (21 de ani) și Remus Trancă (24 de ani) după promovarea în Liga 2.

Până la plecarea în cantonamentul din Slovenia, CSM Reșița se va pregăti pe plan local.

Foto și video: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-croat-fost-ultima-data-in-prima-liga-din-bosnia-si-un-roman-cu-randament-bun-sub-comanda-lui-prepelita-la-arges-cele-mai-recente-achizitii-ale-gloriei-buzau-a-semnat-prelungirea-si-trebotic-19276353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-incepe-cantonamentul-de-la-brasov-cu-un-amical-de-lux-cu-cfr-cluj-programul-complet-al-jocurilor-test-ale-trupei-lui-cristian-pustai-19276355

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-dupa-plecarea-lui-marin-mitran-de-la-fc-brasov-sunt-oameni-competenti-si-in-brasov-sa-ocupe-acest-post-de-conducere-antrenorul-asteapta-numirea-unui-presedinte-pentru-re-19276349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ploaie-de-goluri-in-primul-amical-al-dumbravitei-in-care-cosmin-stan-a-testat-patru-jucatori-si-a-pastrat-doar-unul-19276346

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-robert-ilyes-si-majoritatea-jucatorilor-de-la-fk-miercurea-ciuc-ocupati-in-weekend-cu-meciuri-internationale-pentru-nationala-secuilor-au-doua-jocuri-pentru-a-se-califica-la-cupa-mondiala-19276331

Andrei PASCU 29 Jun. 2023, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă